Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

American Mary byl pro mě dlouho odkládaným filmem. A zrovna dnes nastal ten den kdy jsem si řekl, že dneska by to šlo. Z výsledku nejsem zklamanej, ale ani vyloženě nadšenej. Věděl jsem, že nepůjde o žádnej gore fest i přesto jsem čekal po gore stránce trochu víc. Tenhle film je spíš o psychologii než o krvi. Což je ve výsledku škoda. Já bych totiž bral psycho-jatka všemi deseti. Tohle je pouze zlatej střed. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl hodně zvědavý a v podstatě jsem se na něj hrozně těšil. Hned z několika důvodů. Poslední dobou jsem hodně "slyšel" o Soska sisters a stávaly se v mých očích velmi sympatické (nejen tedy díky fotografim). A neméně sympatická je mi Katharine Isabelle. Přesto všechno jsem byl rád, že jsem do filmu nakonec šel coby panic, který o něm neví vůbec nic. A byl jsem překvapen. A to jak mile, tak i nemile. Nečekal jsem zrovna to, co jsem dostal. Ne, že bych to tedy vnímal negativně, on mě ten v podstatě fetish soft erotický nádech strhl a ukojil mé niterné fetiš choutky. Po vizuální stránce prostě pastva pro oči. A středobodem všeho právě úžasná, skvělá a v této roli nedostižná Katharine. Problém trochu nastává ve faktu, že se ta pozitiva skrývají převážně ve vizuální oblasti. Dějově mi to přišlo trošku nevyvážené a příběhově ne zcela dotažené. Občas bylo něco nedořčeno (např. linie dvojčat - v podání režisérek - prostě nedoběhla do konce a stává se tak skoro zbytečnou, neboť si myslím, že ukázání výsledku bylo a je jejím jediným smyslem, a toho jsem se nedočkal). Každopádně, Katharine v mém hledáčku povyskočila hodně vysoko, sestry Soskovy mě zaujaly a já byl ukojen. Nezbývá, než jen doufat v lepší příští. A já chci uvěřit. Cítím někde vzadu v mysli silný hlas našeptávající, abych kašlal na objektivitu a ještě trošku přihodil. ()

Reklama

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

BLOODY MARY! Najsexi herečka, ktorú som videl tento rok. Mary, ktorá nemá peniaze na lekársku školu (chirurg) začína hľadať možnosti kde by si niečo zarobila. Nájde inzerát na sexuálne služby, ale niečo sa stane a ona predvedie svoje chirurgické zručnosti a zarobí si. Skončí školu a začne si zarábať ako "Bloody Mary", ktorá skrášľuje ľudí tak ako oni chcú. Pre mňa asi najlepší film, ktorý som tento rok uvidel. Nechutné veci a sexi Mary ma proste dostali. Dej bol skvelý vôbec som sa nenudil ako u väčšiny filmov. Hudba a nechutnosti to je moje. Neskutočne som si užil tento film. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Hej, chci vidět aspoň nějaký posraný kozy!“ křikne po „striptýzu“ tanečnice jedna z jalových postav téhle podivné látky. Když už nic jiného, dávám mu za pravdu. Po placu se neprohání jen banda pošahanců, co chce vypadat jak panenka Barbie, ale i nejprve chudá, pak ponížená a nakonec chladnokrevná Katharine Isabelle, která brigádničí s těmi, kteří vyžadují divné věci se svým tělem. Těch koz se nakonec dočkáme, ale pohled je to stejně nelákavý, jak nelákavě zvrácená je celá tahle (leč poměrně osobitá) záležitost. Když Mary chodící v jehlách a často se promenádující v podvazcích rozbalí svoje chirurgické nádobíčko, z placu je cítit takový sexy úchylný opar – když se tu ale zkouší brnkat na hlubší notu, moc to nepochodí, i když asi leckdo bude mezi řádky hledat různé výklady. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nečakajte horor. Dostanete fetiš thriller, ktorý ale zrážajú dve veci. Postavy sú všetky do jednej strašne prvoplánové a ten fetiš je urobený tak, že keď má prísť na niečo naozaj "chutné", tak vlastne nič neuvidíte. Rozpočet hold nepustil. Ale samozrejme treba oceniť výlet do nebežnosti a hlavne viac než sympatickú Mary (Katharine Isabelle). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Trvalo dvě hodiny, než maskéři aplikovali Tristan Risk její make-up. (Mrs.Blue)
  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama