Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

peiton 

všechny recenze uživatele

Steny som síce od napätia nedriapala,no i tak pôsobivé,ale k udeleniu 5 hviezd tomu predsa len niečo chýbalo..Horory väčšinou bývajú nezmyselné,no toto malo hlavu,pätu aj šťavu.A neobvykle u mňa 1.polovica lepšia,viac ma brala ako tá druhá.Zaujímavé bolo aj prostredie špinavého striptízového klubu,ktoré býva niekedy docela vdačným prostredím v mnoha žánroch.Výnimočne som mohla oči nechať na herečke,ktorá stvárňovala jednu z najslávnejších tvárí v histórii zábavy , Betty Boop, "kráľovnú karikatúr".Len škoda,že jej nedali príliš veľký priestor na realizáciu a prezentáciu seba samej,čo ma dosť mrzí (čo som čítala,výroba make-upu trvala 2-3 hod.) a vôbec som si ju neužila. A práve toto mi tam chýbalo!No v konečnom dôsledku fajn vec.Chodte do toho a chirurgovi len v prípade potreby alebo v najvyššom stave núdze..LOL! :D :D :D ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to bude niekoľkodňovou absenciou od hororov, ale toto bolo super! Originálny príbeh, a keď hovorím príbeh, tak naozaj príbeh. Celý dej má hlavu a pätu, premyslený vývoj a najmä postava Mary prechádza počas filmu rapídnou premenou. Z biflošky sa v dôsledku nepríjemného, nechceného zážitku stáva chladnokrvná mrcha, ktorá nemá zľutovania s nikým a ničím. Tlieskam! Už dlho som sa nenechala takto uniesť hororom a jednoducho nemám slov. Perfektné postavy, príbeh, vyvrcholenie deja, zvukový doprovod úplne brilantný. Snáď jediná vec ma mrzí a nedovolí mi dať 5* - škoda, že nám neukázali kvalitné gore v podobe chirurgickej kreativity tejto slečny. Inak som úplne šťastná. ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět s docela zajímavými postavami, akorát v poslední čtvrtině filmu už fakt nevěděli, jak to ukončit nebo vůbec nějak dál směřovat, a ani co chcou od představitelky hlavní role aby hrála, protože od druhé třetiny filmu už jednoduše vypadá jako robot, co jede na setrvačnost. Závěr prostě byl docela neuspokojivý a prázdný, ale předchozí děj v klidu přebije i pro někoho třeba rušivé pozůstatky levné produkce, například v některých chvílích podivnou práci se zvukem. Mezi nezávislými horory jde o dost kvalitní kus :). ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zamiloval. Seznamte se s Mary. Velmi talentovaná studentka toužící stát se chirurgem má lehké finanční problémy a jelikož je to tak trochu výstavní kus rozhodne se pro lehké přivydělání si ve strip clubu. Práci shodou náhod dostane nakonec úplně jinou a jí osobně i bližší. Prachů je najednou dost a vše je fajn. Až do oné noci kdy zjistí, že chirurgové nejsou tak úplně košer. A pak přijde nádherná pomsta. No nebudu říkat co všechno dacanovi provede ale byla krutopřísná. Zároveň projde lehkou duševní proměnou a stane se z ní kočka co má pestrej seznam pacientů kteří chtějí docela zajímavé operace. Tohle není horor v tom pravém slova smyslu. Film se drží docela zpátky co se týče brutality, ale to mi bylo fuk protože hlavní hrdinka je dokonale emočně chladná a vedlejší postavy taky nemaj chybu. Taková sbírka zajímavých individuí v čele s lidskou panenkou a bezkonkurenční Beatrise to se jen tak nevidí. A kolohnát se šéfem taky neměli chybu. Pokud máte rádi film se sexy emočně dočasně vypnutou dívkou která umí vytvořit super trupáčka jděte do toho. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pfuu, tak niečo podobného som už dávno nevidel - ak vôbec. Príbeh mimoriadne zaujímavý a originálny, všetko odsýpa ako má, ale.. je tam nejaké to ale. Snímok mi prišiel akýsi prázdny, bez ducha a mnohé scény boli navyše riadne nadbytočné (Billyho zamilovanie do Mary a jeho trápne pokusy dostať ju). Avšak na Katharine Isabelle by som sa dokázal pozerať donekonečna a aj keď rozrezáva ľudí, stále je sexy. Tá čierna jej skrátka pasuje. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Trvalo dvě hodiny, než maskéři aplikovali Tristan Risk její make-up. (Mrs.Blue)
  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama