Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

heyda 

všechny recenze uživatele

Zvrácené horory nejsou úplně můj cup of tea, ale na tomhle jsem si přece jenom našel pár věcí, které zaujmou. Zaprvé je to Katherine Isabelle. Roli úchylné studentky chirurgie zahrála parádně a je to kus sexy ženský. Zadruhé to je hudba, která krásně přechází z nepříjených melodií do nádherných orchestrálek. No a zatřetí je to námět. Člověk by si řekl, že něco takového snad existuje jen ve filmech, ale kdepak. Tyhle vygumovaný holky, který chtějí vypadat jak panenka barbie nebo jak zrůda z vesmíru, skutečně existují a není jich málo. Věřím tomu, že to může být zatraceně výhodný byznys pro soukromé plastické chirurgy a podobně jako u Mary bych věřil tomu, že tito chirurgové budou tak trochu mišuge. Film hodnotím těsným nadprůměrem = 55% ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho zpackaného závěru, mohla být American Mary mým překvapením měsíce. Čekala jsem ukrutnou kravinu, ale do poloviny je to zábavné, bizarní a vůbec mi nevadilo, že to místy možná malinko vykrádá Plastickou chirurgii s.r.o. Kdyby se tvůrci odvázali ještě víc a nedrželi se v řezničině úrovně jen té plastické chirurgie, mohlo to být ještě mnohem výživnější . Prakticky celý film Katharine Isabelle nenápadně útočí na mužské centrály tím, že i v nejvypjatějších okamžicích proplouvá stopáží s dokonalým mejkapem, v jehlách, podvazcích a nalité push-upce. Bohužel tu push-upku opradu nesundá..(To byl asi spoiler, sorry chlapi). V závěru by možná ty kozy u některých onanistů pomohly zachránit nedomrlé finále. Škoda, zdálo se mi, že tenhle nápad měl docela potenciál. Chladnokrevná kikina brigádničí s pošahanci na úpravě těl, aby se pak v zápalu msty propracovala k Mengeloidní dokonalosti , přičemž si trenažér učiní z nevychovaného přednášejícího doktora. Potud to bylo výborné, zbytek lehce zklamal. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejbizarnějších thrillerů, jaký jsem kdy viděl, nepočítám-li nějaké ty obskurní undergroundové šílenosti. A taky jedna z nejlepších filmových pomst, jakou jsem kdy viděl. Obě režisérské sestry - dvojčata musí být aspoň trochu cáklé... tedy tím samozřejmě myslím hodně zajímavé a nevšední osobnosti. Příslušníci fetišistické subkultury, konkrétně vyznavači sebepoškozování (pardon - transformace) a podobní pošahanci, budou při filmu určitě vlhnout, náhodný nepřipravený divák od něj bude znechuceně odvracet zrak nebo rovnou blít, připravený divák, tedy třeba já, ocení nevšední námět, působivý vizuál a skvělý herecký výkon Kathariny Isabelle, objektivně bude z tak ujetého filmu nadšený, ale asi si ho jen tak znovu nepustí, protože je přeci jen takový... nezdravý... zneklidňující... KURVADRÁT PROČ SI NĚKDO NECHÁ DOBROVOLNĚ TŘEBA UŘÍZNOUT RUKU? Na vcítění se do podobného uvažování jsem naštěstí málo dekadentní... (Abych někoho nenavnadil a pak nezklamal - přímočarých prvoplánových gore nechutností je ve filmu pomálu, jsou většinou jen naznačeny, ale kdo má trochu fantazie a zamyslí se nad některými věcmi...) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naše sestra vlkodlak dorostla do rajcovních mini a dala se nám na študija medicíny. Bohužel už i v Americe študák tvrdý chleba má, je teda potřeba se občas poohlídnout po nějakým tom přivýdělku. Co by tak mohl mladý perspektivní chirurg dělat? Určitě spoustu věcí, ale největší terno je prý ujetým pracháčům devastovat na přání jejich těla nebo občas testnout i nějaký to mučení po sklepech mafošů. Je to další z ujetých snímků, který ale nezachází až tak moc za hranice dívatelnosti, proto si podle mě zaslouží čtyři hvězdy, i když připouštím, že jednotlivá hodnocení budou záležet na hranici znechutitelnosti jednotlivých uživatelů. Je to prostě o magorech... 80% ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tělní modifikace rules. Polovinu věcí jsem viděl na hell show ale aby si dvojčata(dívky), nechali přehodit ruce aby měli každá něco od té druhé do konce života už je moc :D Hlavní herečka sympatická ani ne narušená ale velice dobrá v tom co dělá. Film normálně vkusný, žádný krvavý prasečinky při kterých by se měl odvracet zrak. Příběh slušný s dobrou zápletkou :) u mě 80% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "Ave Maria" hraje ve filmu třikrát a pokaždé na jiné úrovni. Začíná velmi amatérsky na začátku, kdy Mary (Katharine Isabelle) studuje. Poté se kvalita lepší, až hraje na konci během Maryiny poslední scény profesionálně. Zvyšující se složitost písně odráží Maryin vývoj jako chirurga. (Zuzyzss)

Reklama

Reklama