Reklama

Reklama

Veřejný dům hrůzy

  • Velká Británie The Seasoning House (více)
Trailer

Příběh se odehrává během zničující občanské války na Balkáně v polovině devadesátých let. Hlavní hrdinkou je mladá dívka zvaná Angel, která je nucena pracovat v jednom z tamních nevěstinců, jež vojákům dohazují mladé prostitutky. Angel, která se původně měla stát jednou z nich, však namísto toho začne pracovat jako asistentka Viktora, majitele onoho vykřičeného domu. Během dne má Angel za úkol dbát na čistotu prostitutek, které jsou při výkonu své práce často brutálně napadány. V noci pak jenom bloudí po chodbách a zákoutích tohoto smutného místa. Na jedné ze svých nočních pochůzek se spřátelí s nově příchozí dívkou Vanyou, která má právě za sebou jedno z pravidelných brutálních znásilnění. Angel tak začíná plánovat pomstu, k níž ji přiměje i příjezd vojenské skvadry odpovědné za její únos a vyvraždění její rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za mě zklamání. Většina filmu se odehrává v bordelu, takže o nějakým propracovanějším scénáři se tady dá mluvit jen stěží. Což by ani tak nevadilo. Větší problém filmu byl v postavách. Větší propracování charakterů postav by nebylo vůbec na škodu, protože jestli tenhle film měl vyvolat nějaký emoce nebo snad soucit tak u mě to rozhodně nefungovalo. Osudy mučených šlapek mi tak byly úplně fu(c)k. S tím souvisí i napětí, který bylo na bodu mrazu. Taky jsem nepochopil zpomalené záběry kamery? Mělo to snad působit víc umělecky ? Podle mě to bylo jen na obtíž a jen to zbytečně prodlužovalo stopáž. Jediný co se dá na filmu pochválit je gore a s tím spojené dvě scény. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, proč někdo tuto oslizlou exkurzi do jugošského válečného bordelu označil jako horor. Hrdinní veteráni se smyslem pro něžné a romantické milování se evidentně nebojí naprosto ničeho a bez obav vlezou i na zfetovanou štětku, co je ojetá více než déjednička, a kolem huby má zhnisané opary velikosti bércového vředu. Něco takového musí mít o patro níž minimálně čerstvě vykuchaného netopýra a být traumatizovaným bojovníkem, raději si odchytím panenskou ovci nebo si uhoním tenisový loket. Ale proti gustu.... Každopádně na anglický film je to hnusné, špinavé a docela sugestivní, tudíž se nehodlám žinýrovat a ohodnotím to jako bych měl na žaludu podivnou žlutou vyrážku velikosti dvacetikoruny. No dobře, tak dvoukoruny, ale víc už své kvality snižovat nehodlám. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že když už je dneska ten štědrý den, tak si pustím něco „light“ a namátkou jsem šáhl po tomto anglicko-jugoslávském „bordelu“. Spíše než o horor se sice jedná thriller, ale pěkně krvavý. Zatuchlá a špinavá podoba nevěstince nabídla kvalitní prostředí a bezmocnost ve společnosti nářků a lidského ponižování vytvořila solidní atmosféru. Hyett se s tím nepáral a již od prvních minut nabídne divákovi přesně to, co od podobných filmů očekává (brutalitu). Romantika a něžnosti tu nemají šanci na úspěch, tady bude pořádně cákat krev. Nejprve sice jen z tváří spoutaných holek, ale následně i samotných vojáků. Angel není zas až takovým andílkem a pěkně těm hovadům natrhne prdel. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skvelé! Presne ten typ hororu, ktorý milujem! Znásilňovanie, týranie, špina, pomsta, brutalita, kvantum mŕtvol, skvelé gore, nejaká naháňačka a ešte aj prekrásna hlavná hrdinka. Je tam síce pár hluchých miest, kde by som si želal trochu svižnejšie tempo, a aj záverečné rozuzlenie by som čakal o niečo nekompromisnejšie, ale na celkovom zážitku mi to aj tak neubralo - k úplnej dokonalosti mi však niečo chýbalo. Tak či onak - keby bolo takýchto exploiťáčikov viac, bol by pre mňa svet omnoho krajší. (8/10). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ve své šablonovitosti, okaté prvoplánovosti(ta všudypřítomná špína..orly?hahá) a nesmyslnosti je to neskutečně pitomé. Neumím to přesně popsat ale ta snaha být šokantní a exotický mi absolutně nesedla a krom zajímavé kamery a relativně výživného fightu s Ivanem jsem v tom nenašel nic obohacujícího..... A to já mám tyhle filmy o silných holkách fakt rád. :( ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama