Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Empire State mě nebavil ze dvou důvodů. Samotný scénář nemusel být původně teda sice vůbec špatný, ale pan režisér je břídil, který prostě svému řemeslu nerozumí a na filmování by se měl jednoduše vyprdnout. Nedokázal tu totiž z dané látky vytěžit ale vážně vůbec nic, filmu nedokázal vtisknout styl, atmosféru, napětí, spád, a přitom se mu to zde vše prakticky samo nabízelo. Prostě tu neodvedl ani alespoň ten rutinérský výkon a z Empire State udělal zkrátka jen nudnou, nevýraznou podívanou, bez snad jediného světlejšího okamžiku. A druhým důvodem, který film potopil, je Liam Hemsworth, který je tu opět zcela mimo a mě definitivně přesvědčil o tom, že by měl Chrisovi poděkovat za tlačenku u hollywoodských producentů, ale raději by si měl sbalit fidlátka, dál se neztrapňovat a rychle odskákat za klokany zpět do své rodné vlasti. Strašně nesympatický, nevýrazný a mdlý výkon i kluk samotnej. A když už jsem pak u toho obsazení, účast Dwayna Johnsona si tu také nedokážu příliš vysvětlit, je prakticky na vrcholu slávy a vlítne kvůli pár minutám do tohodle, fakt nechápu. A zmínit musím ještě Emmu Roberts, na kterou jsem se také těšil, ovšem i její dvouminutová účast mě fakt převezla. Empire State zkrátka určitě nestojí za shlédnutí, není totiž kvůli čemu, je to špatně natočený film s katastrofálním ústředním hrdinou, film nemá tempo, nemá nápad, nemá prostě nic. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Montiel nezklamal a po nevýrazném Život je boj a pekelně nudném Son Of No One přichází z dalším pochybným kočkopsem,který sice měl potenciál solidně zábavného béčka,žel bohu ten kamsi zmizel.Navíc postavit propagaci tohohle kousku na Rockovi a Emmě Roberts,kteří se ve filmu objeví dohromady možná 15 minut také není zrovna šťastné.Liam Hemsworth to celé sám utáhnout nedokáže...40% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taká zaujímavá dráma s príjemnou dobovou atmosférou. Sústredí sa najmä na vykreslenie vzťahov hlavného hrdinu a jeho problémy, ktoré ho nakoniec dotlačia do veľkej lúpeže. Ale prevedenie lúpeže je tak primitívne, že to nakoniec raz dva policajti objasnia. Takže nečakajte žiadny napínavý heist film a rozhodne nie akčniak aj keď tu hrá ešte naturálny Rock. Jeho účasť vo filme je pre mňa záhadou a zároveň hodnoteniu filmu asi aj uškodila ak ľudia od toho očakávali nejaké akčné béčko. Je tu len jedna krátka prestrelka a Rock hrá len vedľajšiu postavu. Mne to rozhodne nevadí, keďže ma príbeh hlavného hrdinu bavil. A to aj napriek tomu, že to je taký naivný dobrák a hrá ho Hemsworth, ktorého bežne nemusím, ale tu je v pohode. Najviac sa mi páčil jeho vzťah s jeho otcom. Na druhej strane ma trochu sral môj obľúbenec Michael Angarano, ktorý tu hrá Hemsworthovho kamaráta, ktorý pokazí na čo siahne. Takže výsledkom je mix žánrov s príjemnou dobovou atmosférou, ktorý ma bavil aj po druhom pozretí a určite si ho ešte niekedy pustím. Takýto poctivý malý film mi sedí viac ako umelé CGI blockbustery za 200 mega. 6/10. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Pokud se jedná opravdu o jednu z největších loupeží v USA, tak se věci měl chopit opravdu lepší režisér a scénárista. Nebýt cool osmdesátkového policajta Johnsona, tak by to bylo za jednu hvězdu.Jinak po celou dobu jsem sledování filmu, jsem měl nutkání toho malýho sráče začít škrtit a zašlapat ho do země. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Niekde vo filme sa spomína, že išlo o najväčšiu lúpež peňazí v histórii USA...A režíruje to totálny babrák. Vo filme sa takmer nič nedeje, úplne jednoduchá lúpež, ktorá nemá čím šokovať. Postavy sú priemerné, vôbec nemáte chuť niekomu fandiť, film bez emócií, akcie..Dwayne Johnson takmer nevyužitý doslova zbytočný a chlapec si bude musieť pečlivo rozmyslieť k akým filmom do budúcna sa upíše, pretože toto bol jeho zatiaľ najväčší omyl. A prečo až 3 hviezdy? Ako "televízny" film by docela ušiel. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)
  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama