Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Lischai 

všechny recenze uživatele

50 procent takový ten příběh ze života, co jste taky zažili v 18 letech, a 50 procent kýč jak bič. Říkám si, že by to celý líp fungovalo, kdyby ti hlavní hrdinové byli mnohem ošklivější. Story o tom, jak je týpek nesmělý romantický panic a jeho vysněná holka chodí se sporťákem se nějak rozpadá, když si týpek sundá tričko a sám má pekáč buchet jak Adonis. ()

Sheffield 

všechny recenze uživatele

Tato romantická dramedie jede přesně ve vyjetých kolejích svého žánru, akorát dělá všechno o třídu hůř (v případě dialogů o dvě). Po půlhodině nesmělé oťukávačky přijde půlhodina zasraný červený knihovny, aby se to v poslední třetině začalo komplikovat a následně zase spravovat. Herecké výkony, diplomaticky řečeno, tristní. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem myslela, že po úvodních deseti minutách The First Time nedám šanci. Někdo se v lidských konverzačních hovorech vyžívá, já ovšem potřebuju víc, než jen hledání dobrého slova a pravého slova smyslu. Tohle moderní rozmluvačné drama má ale něco do sebe. Je tady konverzace jako hlavní střed a vše kolem je doplňkem, který ale dodává filmu tu správnou zábavu a energií. A v konečné fázi se člověk ani nenudí, ba naopak se i dobře baví =) ()

dom156 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem co dělat, abych tuto bídu dokoukal. Stále a stále jsem marně vyhlížel moment, kde se vše zlomí a s větrem přijde i mozek hercům, nestalo se. Furt ta samá písnička, ze které jsou asi teenky vlhké až na teniskách, ale mě to fakt nevzalo. Když se blížil závěr, tak si říkám uff přežils to a ejhle, takhle dodrbaný závěr jsem dlouho neviděl. Někdo během natáčení asi vypnul kameru a nějak se už nikomu nechtělo v tomto bolehlavu pokračovat. Po delší době dávám odpad. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Někde na jiné planetě a v jiné době se setkají Dave s Audrey a přeskočí mezi nimi jiskra a tak dále a tak dále. Opravdu na dnešní dobu to bylo až příliš neskutečné, nedovedu si představit, že to takhle dnes funguje, ale jestli ano, tak je to přece strašně krásný a o tom to celé je. Nádherně čistá romantika, taková jemná, citlivá, uvěřitelně neuvěřitelná náctiletá pohádka, která se točí úsměvným způsobem i kolem první sexuální zkušenosti a celé je to podbarvené spoustou bezvadné muziky. A já takovým pohádkám fandím, snad právě proto, že jich je dnes už strašně málo:-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama