Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Důvod puštění: vtipný trailer, těšil jsem se na žánr, v rámci žánru jsem už dlouho neviděl nic koukatelnýho. # Zjištění: překvapilo mě, že to není vůbec nechutné, že to nemá zrovna velký spád a že to bylo něco jiného, než jsem čekal. Od začátku skvělá konverzačka, říznutá teenagerovskou komedií; prostě hodně odlehčené drama, taková „kromedie mimochodem“, ve které ale chybí záporák. Navíc skvělá Britt Robertson (Life Unexpected). Bavilo mě to bavilo, ale zároveň jsem viděl strašně kýčů, ohraných scén a uvědomoval si, že mě to nemá proč brát. Neskutečně smíšené pocity. Pak přišlo ono „filmové mrazení“ a najednou mi snímek připadal neskutečně-skutečný; nepodobal se ničemu před tím, nebyl tlak na líbivost, happyend, takový pocit jsem už dlouho (u teen. komedie asi nikdy) nezažil. Podle mě se najdou dvě skupiny diváků – jedna bude nadšená, druhá film označí za kýč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 8 | hudba 7 | humor 3 | akce 1 | napětí (4) | pustil bych si znovu 7 ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

Reklama

fraktal 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale Britt Robertson (Aubrey) mi zde strašlivě připomínala Julii Roberts z Pretty women (zejména mimika, gesta). Jinak velice zdařilá "puberťácká" konverzačka, která je "o sexu" jen zdánlivě. Mohlo by se klidně jmenovat "Boy meets Girl". Přes veškerou ohranost tématu jsem se vůbec nenudil. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Niekto si povie.Ved o nič tu nejde,no pre iného,tu ide predsa o všetko!Taká tá oddychová pohodová a milá vecička pre chvíle romantiky.Snímok,ktorý u mňa udrží pozornosť po celú dobu obdrží hodnotenie 5 a viac hviezd.Jednoducho dokonalá vec.Romantická duša to pochopí a ocení.Je to snímok,ktorý rozhodne chcem vidieť ešte raz.Ukladám do pomyselného ,,depozitu" a odporúčam! ()

lord-artoo 

všechny recenze uživatele

Jiskří to a třpytí se to, je to předvídatelné, a přestože se nemůžu zcela ztotožnit s vyzněním filmu, říkám si: proč ne! Snímek má neuvěřitelný tah zejména v první části, kdy čas teče téměř v realtimu a divák má možnost nechat se naprosto pohltit atmosférou, herecké duo však drží atmosféru i po zbytek filmu, byť tempo lehce klesne a začnou se objevovat klišé (kdo by to byl čekal ve filmu o lidských vztazích). Nevadí! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno