Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mi docela sedlo do nálady. Máme tady dvě seriálové hvězdičky Britt a Dylana. Britt je pěkná a ta její role je perfektní. Dylan je sympoš, ale víc se mi líbí jeho role v Teen Wolf. Čekal jsem další průměrnou americkou komedii o školacích typu prcičky, ale kupodivu se jedná o velice zábavnou, ukecanou a sympatickou pohodovku. 70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale áno, celkom sympatický film, ktorý to zvláda aj bez ksichtoknižky (čítaj: fejsbuk). Čakal som trápny romantický film s trápnym hereckým (moderne twajlajtovským) obsadením a dostal som celkom obyčajnú romantickú komédiu/drámu, ktorá hlavne stojí na dialógoch skoro celý film! Pokial vás zaujmú hlavné postavy, tak máte vyhrané a pokiaľ vás zaujme totálne obyčajný a reálny vzťah s totálne normálnymi dialógmi, tak máte tiež vyhrané. Film pri ktorom sa nedá prehrať :-) 80% - 4* ()

Reklama

Puddle 

všechny recenze uživatele

Docela milý víkendový rozhovor mezí ní a ním. Chybičkou je, že se to tváří tisíckrát chytřeji, než by se to tvářit mělo, a ten kluk je prostě až moc hezký, navíc s téměř každým úhlem a nasvícením vypadal totálně stejně jako jeden můj kolega ze střední z tělocviku... Pokud hledáte nějakou variaci, zkuste Cherry. Chytré dialogy jsou zde skutečně chytré, Britt Robertson to tam sluší mnohem víc a na opravdu trhlého podkrovního snílka si jen nehraje, ale skutečně jím je. A ten klučina v hlavní roli vypadá prostě mnohem mnohem více uvěřitelněji. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

V jednotlivostiach občas až skvelé, no v celku to pokrivkáva. Pekná a príjemne citlivá teenagerská indie romantika, v ktorej však nefunguje úplne 100% casting. Vedľajšie postavy sú tam iba aby naplnili žánrové klišé a Dylan O´Brien, ktorý ma v Maze Runnerovi prekvapivo bavil je až príliš drevený. Všetko tak drží na pleciach babská časť páru (hlavná postava z Tomorrowlandu) a robí to tak snaživo a sympaticky až som ten film začal mať rád. Žiadny zázrak to síce nie je, ale poteší. Špičky žánru však ostávajú v nedohľadne. 7/10 ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Takovej film ani ryba ani rak. Rozhodně to neni ani komedie, ani drama a k romantice to má taky docela daleko. Přirovnal bych to k teenage verzi "Before Sunrise". Sćenář je celkem klišovitý a předvídatelný (přiblblí kamarádi, přítel idiot, kondom na poličce..), většinu už jsem navíc viděl jinde a líp. Co je ovšem úplně do očí bijící je casting. Jak může někdo věřit svalnatýmu dvacetiletýmu klukovi s obličejem jak z Armani katalogu že je školní loser co nikdy neměl sex a jeho jediní dva přátelé jsou tlustej černoch a metr vysokej brejlatej McLovin s ofinou. Průměr který neurazí ani nenadchne ale Second Time už bych to vidět nechtěl. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama