Reklama

Reklama

Jurský svět

  • USA Jurassic World (více)
Trailer 1

Před dvaadvaceti lety tragicky skončil sen excentrického milionáře Johna Hammonda, který chtěl na odlehlém ostrově z dinosauří DNA vypěstovat Jurský park s živými exponáty. Od té doby se ale mnohé změnilo, park jede na plné obrátky, ročně jím projdou milióny nadšených návštěvníků, kteří s očima navrch hlavy sledují v akci desítky „vyhynulých" živočichů. Jenže vedení parku stále hledá nové způsoby, jak tuto jedinečnou atrakci ještě víc zatraktivnit. A v tu chvíli přijdou komplikace. Vědecké experimenty s novými druhy mohutně podporuje strohá manažerka parku Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), která ve zvířatech vidí především čísla. Na rozdíl od ní v nich biolog Owen Grady (Chris Pratt ze Strážců galaxie) vidí hlavně nebezpečí, zvlášť ve tvorech, které nestvořila příroda, ale laboratoř. Události mu dají za pravdu, když se jeden z takových mazlíčků doslova urve ze řetězu a začne si vylepšovat jídelníček zaměstnanci parku a posléze také návštěvníky, mezi nimiž jsou také dva synovci Claire, kteří za tetou přijeli na prázdniny. Teď už nejde o vyšší tržby ani o udržení prestiže. Cílem všech začalo být holé přežití. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Zapomněli ste na ty co si to po vydání v kinech hned stáhnou v profesionální kvalitě a potom nadávají na CGI :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Nechápu co řešíš, je to Jurský Park, JURSKÝ PARK PO DLOUHÝCH 14 LETECH ČEKÁNÍ. To je z toho, že lidi si dělaj obrázek z trailerů, někdo chytrej kvákne, že je to béčkový, někdo zase, že to má jek efekty od Syfy, dementi jako ty se toho chytěj a pak se hold nedokážou smířit s tím, že je ten film dobrý. Jseš prostě ovlivněnej ostatníma, a tim jak se všichni na tom filmu vybíjeli. Hold museli uznat opak. 

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Proč si lidi kupujou iPhony? Když to je podřadný, omezený, předražený smartphone, i když předchozí verze měla problémy?  Nebo proč si vůbec kupujou něco, s čím měli někdy problémy? S tímto uvažováním by jste si za život koupil jedno auto, kolo, vlastně všechno jenom jednou a nakonec by jste chodil pěšky a nahý, protože když se vám rozesrala ta věc minule, tak proč do ni znovu vrážet peníze? Lidi prostě věří, že tam bude něco lepšího, odlišnějšího od minulé verze a taky že JW odlišný byl. Mě se líbil. Sice atmosféru prvního filmu to nemělo, ale tak to jsem byl dítě a tehdy to bylo něco "fámozního a neviděného". Dneska už mě nedokáže skoro žádný film něčím překvapit, tak hodnotím podle toho, jaký dojem ve mně film zanechal, ne podle toho, jaký měl příběh nebo efekty. TO by potom všechny filmy byly sračkoidní kopiráky, protože už to určitě bylo v jiném filmu....

 

PS: Nové Godzille jsem dal 4* a Pacific Rimu 5*. A proč? Protože přišli s něčím, ne sice úplně originálním, ale něčím, co není tak často k vidění a prostě se mi ty filmy líbily.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

BackPa

Právěže nejsou. Godzillu a Pacific rim by jsi  neměl vynechávat, to je dost stěžejní, že tu takové "monster" filmy byly nedávno a pokud jde konkrétně o dinosaury , tak i když tu byl poslední Jurský park dávno, pořád jde o ÚPLNĚ TO SAMÉ jako ostatní parky. Bral bych, kdyby lidi buď milovali všechny 4 díly, nebo měli tendenci s hodnocením a návštěvami klesat s každým dalším dílem. Ale hlava mi absolutně nebere, že lidi strhají trojku a z tohoto si sedají na prdel.

na příspěvěk reagoval BackPa, Pod

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Zatím se mi komixovky líbí. Sice ne všechny (Green lantern), ale jsou tu i takové, co jsou super. (MoS, CA, Kingsman, seriiálový Daredevil a pár dalších) ale rozhodně mi nepříjdou jako sterilní sračky.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tak ty výdělky jsou docela logické, protože kdy tu byl naposled nějaký film s dinosaury? Když vynechám monstra (Godzilla, Pacific Rim a nepovedené filmy od Asylum, nebo co to je za "tvůrce"), tak poslední film byl asi Jurský park 3 před 14ti lety? Dinosaurů je tu málo a tak táhnou. Komixovky, akčňáky, komedie, detektivky atd to tu je furt.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Jestli je tohle podle vás regulérní mega sračka, tak to bych se přestal totálně dívat na jakýkoliv nový film, protože bude sračka všechno a nic už nebude jako dřív ... :D

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Sabrewulf , Prometheus69

Vymejvárna, jak říkám já ;) Taková je ale v současnosti většina Hollywoodské projekce a ne vždy je to v rámci daného filmu hanlivé označení. Zda je Jurský svět právě taková vymejvárna? Ale jistě že je ;) Ale je stylová, má šmrnc a nemá se v porovnání se staršími filmy ze série za co stydět.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

JP84

Dobře, že na to nechvátaj, alespoň budou na to mít dostatek času. Navíc Godzilla a Park v jednom roce... A před tím ještě Skull Island a Pacific RIm. Mňam! Jsem rád, že se opět vrací Monster žánr.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Já jen nechápu, kde to mohl nahrabat Titanic, i když byla pak ještě konverze do 3D.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kincl

Bude tam dinosarus ze speciálním kódovým označením CHYMERA.

A bude složen z DNA uplně všeho co kdy Jura poznala a bude vypadat jako několika patrová ježura.

A všechny bude decimovat tím že se bude valit a valit a napichovat všechno oklo sebe na obří bodáky a bude se tak zvěčovat a zvěčovat... až nakonec pohltí celou zeměkouli.... která váhu onoho tvora neunese.. a exploduje! A to bvude zatmívačka pánové a dámy!

No a po závěrečných titulkách se dozvíme... že se to všechno jenom zdálo jednomu RAPTOROVY! :))

Související novinky

Nový Jurský svět je v přípravách

Nový Jurský svět je v přípravách

23.01.2024

Dinosaurům v kinech rozhodně ještě neodzvonilo. V roce 2015 odstartovaná trilogie Jurský svět sice v létě 2022 oficiálně skončila, ale přestože druhý díl s podtitulem Zánik říše a zejména pak třetí… (více)

Třetí Jurský svět až v roce 2022

Třetí Jurský svět až v roce 2022

07.10.2020

Odklady zásadních filmových premiér tenhle týden bohužel nekončí. Po odsunutí Bonda, Duny, několika DC filmů a Rychle a zběsile 9 (z dubna na květen) teď studio Universal posunulo také premiéru… (více)

Režisér Jurského světa vyrazí na Atlantidu

Režisér Jurského světa vyrazí na Atlantidu

23.06.2020

Colin Trevorrow teprve dokončuje třetí Jurský svět s podtitulem Dominion, koronavirus mu totiž přerušil produkci a jemu tak zbývá ještě několik dní natáčení. Mezitím už ale vymyslel koncept pro svůj… (více)

Třetí Jurský svět nastartuje novou éru

Třetí Jurský svět nastartuje novou éru

24.05.2020

S blížícím se třetím dílem blockbusterové franšízy Jurský svět, jenž tentokrát ponese název Jurassic World: Dominion, by se mohlo leckomu zdát, že se nová dinosauří trilogie chýlí ke konci. Tvůrci… (více)

Reklama

Reklama