Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (371)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Šla jsem do toho s malým očekáváním a tušením, že to bude stejná kravina jako Spring Breakers, ale hle ono mě to docela překvapilo. O Bling Ringu jsem nikdy neslyšela, takže jsem netušila o co půjde, dá se říct, že jsem byla poměrně překvapená vývojem situace. Příjde mi trošku absurdní, že by se do všech těch domů dostali takhle snadlo, ale budiž. Docela to utíkalo a poměrně se mi to i líbilo. 4* ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Uff. Film o ničem. Parta holek a jeden blbec si po večerech dělají vycházky do opuštěných rezidencí celebrit, kradou hadry a šperky, a pak to chodí oslavovat na párty. Toť vše. Nemůžu se také vyhnout porovnání s filmem Spring Breakers, který se ale nebral vážně a narozdíl od Bling Ring měl šmrnc, vtip a Jamese Franca :D. Dávám jednu hvězdičku za film a jednu za sexy přehrávající Emmu Watson. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pokud je povrchnost zábavy moderní americké mládeže zobrazována zkrze povrchní film, pak byl cíl splněn. Bohužel největší problém je právě v námětu, který nepředstavuje dostatečně zajímavý materiál pro celovečerní film a výsledkem je i vyloženě nezáživný a hloupý scénář. Jediné skutečné lákadlo tak představuje Emma Watson, jejíž marketingový potenciál zajišťuje filmu daleko větší publicitu než by si skutečně zasloužil. A největší poselství? Krást se nemá a krást boty a kabelky u Paris Hilton nebo Lindsay Lohan už vůbec ne. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnozí namítají, že se jedná o povrchní film. Ale vždyť o tom to je, film působí povrchně tak, jak působí lidé, o kterých film je. Parta teenagerů chce žít své vysněné povrchní životy v luxusu ve stylu hollywoodských hvězd a tak začnou vykrádat jejich domy. Nicméně se nejedná zrovna o sortu inteligentních adolescentů a netrvá dlouho a nechaj se chytit. Sofia Coppola se s tématem vypořádala skvěle, byť prostředí tohoto snímku není zrovna mě blízké. Co si budeme povídat, na film jsem se těšil hlavně kvůli Emmě, která tentokrát vzala roli nehorázně tupé krávy a zahrála ji tak dobře, že jsem ji žral každé slovo. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

sú filmy, ktoré sú vyslovene mužské (séria fast and furious...), ženské (sex v meste...) a potom sú tu filmy sofie coppoly, ktoré sú mužské, ak sa na to pozeráte z jednej perspektívy (kopa krásnych mladých šušuliek, sporo odetých, v slow motion tancujúcich, prezliekajúcich sa, pózujcich, maznajúcich sa...) a zároveň ženské, ak sa na to pozeráte z tej opačnej perspektívy (rieši sa tam móda, handry...); zároveň sa v celej jej filmografii prepletajú 2 hlavné témy, ktoré sú buď prítomné obe naraz (Virgin Suicides) alebo buď dominuje jedna (Lost in Translation, Somewhere) alebo druhá (Maria Antoinetta, Bling Ring); zo začiatku mi to prišlo, ako Hollywoodska verzia srbského KLIPu (mladé, nevybúrené a po zábave bažiace tínedžerky, neustále sa fotiace na mobily), no, samozrejme, tematicky a ideovo sa to veľmi skoro rozchádza a ide svojim vlastným smerom; po predošlom geniálnom SOMEWHERE nemôže byť Bling Ring za 5 *, aj keď je to veľmi dobrý film, hoci odstup, ktorý režisérka vytvorila medzi sebou a svojimi hrdinami môže na niekoho, kto nenazerá na svet s podobne veľkou dávkou cynizmu, irónie a sarkazmu, pôsobiť ako chlad a pre niekoho, kto si voľká v štýlovej a formálnej čistote môže pôsobiť tiež rušivo spôsob rozprávania, ktorý eklekticizmus a nerovnomerné a zdanlivo nahodilé inkorporovanie všetkých možných médií používa zámerne, konceptuálne a v kontexte celého filmu, v kotexte toho, o čom to celé je, čím vytvára dosť dobrý "bordel", podobný tomu, aký majú dotyční v šatníkoch a hlavách... ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Jedná se o poslední film kameramana Harrise Savidese, který půl roku po skončení natáčení zemřel na rakovinu mozku. (montana_cz)
  • Ve filmu i v traileru byla použita skladba "212" od Azealia Banks, kterou vybrala sama Emma Watson. [Zdroj: emmawatsonfan.net] (Weasley)
  • Emma Watson a Taissa Farmiga společně navštěvovaly hodiny pool dance. Důvodem byla příprava na natáčení a skutečnost, že se jedná o jednu z nejoblíbenějších aktivit jejich postav. (Michi88)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama