Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Musím uznať, že napriek tomu, že má seriál cez dvadsať minút veľmi rýchlo vám jeho sledovanie zbehne a ani si neuvedomíte, že je na konci. Charlie Sheen sa objavil v ďalšom sitcome, v ktorom si zahral Charlieho, ktorý miluje sex (myslím si, že on by v sitcome ani inú postavu nemohol hrať) a znova ukázal, že je späť po všetkých stránkach a hlavne po tej hereckej. Aj keď je potrebné povedať, že na Two and a Half Men to nemá ani zďaleka, tak je to príjemná oddychovka ktorá sa vám bude páčiť. 80% Môj sitcomový objav roka..:) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Prvních deset dílů rozhodně zaujalo. Vyřizování účtů s Chuckem Lorrem hned v úvodu mě velice pobavilo. Naštěstí je Charlie Goodson dobrou náhradou Charlieho Harpera. Jsem zvědav jak dlouho nám Charlie vydrží ve formě. Pokud to však bude pokračovat jako teď, tak se o existenci seriálu vůbec nebojím. Podobnosti s Dva a půl chlapa jsou podle mě jasně úmyslné, jako sex, bar atd. Na závěr snad jen, že je to dobrá oddychovka a jsem zvědav jestli z toho Charlie taky dokáže udělat takovou pecku jako z Dva a půl chlapa. *** Druhá série, tedy 90 dílů, začala tak, že mi to přišlo o něco slabší. Já jsem jako hlavní důvod viděl Selmu Blair, takže jsem vážně rád, že se pohádal s Charliem a ze seriálu byla odejita. Poté, co došlo k výměně a místo její postavy se představila Jordan (Laura Bell Bundy) a mezi hlavní postavy byl povýšen Sean (Brian Austin Green), tak se zábava vrátila a Anger Management mě znovu začal bavit. Zvyknul jsem si na svojí dávku Charlieho Sheena a jeho skupinky a po ukončení musím přiznat, že mi bude chybět. Seriál se dočkal alespoň částečného ukončení, ale je škoda, že nebude pokračovat. ()

Reklama

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po devíti dílech ... zatím jsem spokojen s lehce stoupající kvalitou dílů i pomalým rozšiřováním charakterů vedlejších postav ... není to asi žádný odvaz, který dostane každého od prvního dílu a celkově není seriál zrovna hláškující ... jenže to mi nikdy nepřišlo ani na TAHM, celé to stálo na osobnosti Charlieho a k tomu se občas někdo přidal ... když přestane působit prostředí seriálu tak lacině už od úvodní znělky (dá se tomu říkat znělka?), hravě asi předběhne TAHM (1.-8. série, z 9. jsem viděl dva díly, nechápu, že dokázali odvysílat celou sérii)... ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Konečne ho máme späť a je v oveľa lepšej forme, než som predpokladal. Anger Management je sitcom úplne odlišný a predsa v mnohom podobný TAHM. Navyše Charlie sympaticky zosmiešňuje/napodobňuje/paroduje/ironizuje na účet jeho predchodcu a v mnohom sa to vypláca. Čo mi tu však pekelne chýba, je iný funkčný a silný element okrem Charlieho. Chlapčisko to zatiaľ ťahá všetko sám a postupom času by to nemuselo stačiť. Zároveň dúfam, že postavy na terapii získajú určitú hĺbku a vážnosť, tá im výrazne chýba. Videl som však zatiaľ len prvú sérku, uvidíme ďalej... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ten druhý sitcom Charlieho Sheena ... je mnohem zajímavější, než ten první. TAAHM mně nikdy ani trochu nebavilo a osobně ho považuju za jeden z nejstupidnějších seriálů, jaký jsem kdy viděl a očekával jsem, že od Kurzu sebeovládání dostanu totéž. Žádná hitparáda to sice není, kvalit Přátel, Big Bangu nebo HIMYM to samozřejmě ani zdaleka nedosahuje, ale je to lepší, než Dva a půl chlapa. Mnohem. Charlie je jako vždy naprosto perfektní a i všechny ostatní postavy jsou dostatečně zajímavé. A ty pozdější epizody jsou mnohem lepší, než prvních třeba dvacet dílů. Nechybí ani Martin Sheen v roli Charlieho otce (nečekaně) a totálně skvělé Shawnee Smith a Daniela Bobadilla (které se naneštěstí ukazovaly stále méně, až se nakonec přestaly ukazovat úplně, což je škoda zejména v případě Sam), výborný Brian Austin Green, Barry Corbin a Laura Bell Bundy, která nahradila příšernou a nesnesitelnou Selmu Blair, jejíž vypsání bylo naopak výborným tahem. Tenhle sitcom je prostě velice zábavná jednohubka, která má ale i zcela špičkové epizody, zejména ve své druhé polovině. Takže za mně spokojenost a díky Primě za odvysílání. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Tvůrcí byli rozhodnutí natočit 10 dílů první série s tím, že budou v případě úspěchu seriálu natočit do roku 2014 dalších 90. (S.W.A.T)
  • Ještě před začátkem premiéry prvního dílu Charlie Sheen prohlásil, že po konci seriálu končí i jeho herecká kariéra. (S.W.A.T)
  • Pretože sa Selma Blair (Kate Wales) sťažovala na pracovnú morálku Charlieho Sheena (Charlie Goodson), nahnevala herca natoľko, že prinútil producentov seriálu, aby ju vyhodili. (Sufferer)

Reklama

Reklama