Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (262)

Milda003 

všechny recenze uživatele

Jedná se o remake serialu "Roseanne" o který TV nova bojovala už několik let, aby jej mohla natočit a konečně zakoupila práva. Já se bohužel obávám toho nejhoršího. Jak z původního podprůměrného sitcomu udělat obstojný ? Určitě to nenechám "přetočit" čechy a tím, že místo rodiny tlusťochů obsadím herce hubené . Hodnotím po shlédnutí prvního dílu. ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to regulérně nahradí Comeback, ale ani náhodou. Comeback mbyl vtipný, zábavný a působil tak nějak přirozeně oproti tomuhle sitcomu. Ten působí násilně, na vtipných pasážích je vidět,jak jsou tam vtlačeny jen proto, aby pořad působil zábavně, ale na místo toho působí nudně, až trapně. ()

Reklama

Venceslao90 

všechny recenze uživatele

Nevyhledávám to pravidelně, ale když na to v TV narazím, tak to obyčejně dokoukám a párkrát se i zasměju. Nic světoborného, ale pokud bych to měl srovnat s jinýma současnýma seriálama (všechny ty ulice, ordinace, obchoďáky atd.), tak mi tohle přijde jako něco aspoň trochu jiného a svěžího. Postavu té policistky jsem si dokonce i oblíbil. Asi proto se mi nechce dávat podprůměrné hodnocení, i když 3 hvězdy jsou možná až moc :). ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tady Helena dost podhodnocená. Je sice pravda, že na Comeback tenhle seriál nikdy mít nebude a je taky pravda, že má teprve po prvním dílu, ale já už jsem si o něm utvořil vcelku velmi kladný a pozitivní obrázek. Pobavil jsem se výborně a to je hlavní, hlavně u role Leoše Nohy. Nemám nic ani proti hereckému obsazení, děcka hrají výborně a Martha Issová, překvapivě taky, právě od ní jsem očekával, že seriál zkazí. Na druhou stranu se tady našlo i několik nepovedených vtípků, ale ty epizodě uškodili jen zlehka. Uvidíme, jak se to vyvine dál. Po prvním dílu regulérních 80%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Martha Issová (Klára Brázdová) odešla ze seriálu kvůli svému těhotenství, Jan Maršál (Marek Musil) zase proto, že začal hrát v seriálu Gympl s (r)učením omezeným (od r. 2012). (fiLLthe3DD)
  • Leoš Noha v jednom rozhovoru prozradil, že sit-com není zrovna tím druhem zábavy, který by vyhledával. (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama