Newsroom - Série 3 (2014) (série)
Tvůrci:
Aaron SorkinRežie:
Anthony HemingwayScénář:
Aaron SorkinKamera:
David J. MillerHudba:
Jeff BealHrají:
Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel, Olivia Munn, Sam Waterston, Chris Chalk, Margaret Judson, Adina Porter, Chris Messina, David Harbour (více)VOD (1)
MacKenzie a Will probírají detaily svatebního obřadu, od kteréžto činnosti je Will vysvobozen výbuchem na Bostonském maratonu. Celý tým zuřivě shání potvrzené informace, nikdo nechce jít do vysílání s další nepravdivou nebo nepřesnou reportáží, Elliot a Maggie jsou vysláni přímo do centra dění. Reese nečekaně požádá Sloan o finanční analýzu a Neal přichází na poradu s dalším zvláštním příběhem, který u většiny ostatních nevzbudí přílišnou důvěru. Neal se podobně jako špióni za studené války dostává k informacím, aby se následně dozvěděl, že je opravdu špión. Elliot zkonzumuje kuřecí salát s ořechy, což je pro něj naprostá katastrofa a Maggie musí absolvovat své první vystoupení před kamerou. Smršť špatných zpráv v závěru epizody vyvolá u Willa silnou emocionální reakci. (Necrotongue)
(více)Recenze (2)
9/10 ()
Potěšilo mě, že i v první epizodě třetí řady tvůrci udrželi vysoko nasazenou laťku, stále se dá u seriálu pobavit i zamyslet zároveň, což nebývá úplně běžná praxe. ()
Photo © HBO