Reklama

Reklama

Recenze (4)

Palisander 

všechny recenze uživatele

Yoshika to opať dokázala! Na tú sa snáď nechytá ani Bruce Willis ;-). Kreslená kombinácia Ramba, Gandalfa a matky Terezy... Má to však spád, primeranú dĺžku a aj pár nových nápadov pre prípadné ďalšie pokračovania. A páči sa mi dôraz na to, že rešpektovanie pravidiel nie je vždy práve najlepšie riešenie. Takže: Vitaj späť vo vzduchu, Yoshika! :-)). PS: Stále som sa nedozvedel nič o nepriateľoch. Možno v poslednej sérii ;-). ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Od dávných časů lidstvo vždy bojovalo proti monstrům. Ty Jenž nalezneme uprostřed této bitvy, jedni z mála kteří jsou schopni se jim postavit. Jsou mladé dívky Witches, nadané kouzelnými schopnostmi. V průběhu moderní doby a stálému zdokonalování bojových postupů... byli staré metody nahrazeny moderním přístupem a zbraněmi, až do roku 1939. Na Evropu udeřil velmi silný nepřítel který přišel z dalekých hlubin vesmíru. Lidstvo je nazvalo Neuroi. Nikdo nevěděl od kut přišli a co chtěli, ale faktem zůstává, že hořely města i celé národy. K poražení Neuroi bylo zapotřebí tyto prastaré síly znovu povolat do boje. Též byla vymyšlena kouzelná zařízení, jenž rozšířily síly Witches a umožnily jim i létat. byli založeny nové bojové jednotky, Nazvány Striker. Zdánlivě křehké Dívky cvičeni k zacházení v těžkých palných zbraní. Silné Witches z celého světa se nyní stávají jedinou nadějí lidstva proti nepřemožitelnému a krutému nepříteli. O trochu lepší než celá první série, kde se opět nic nějak zvlášť nevysvětluje a rovnou do akce... mimo jiné, o trochu méně hentai, což se z mého pohledu může zdát možná lepší než by kdo od toho čekal. Film sám pak působí takovou víc dospělejší formou. Dokonce dojde i na hrdinskou krev... :) Jediný co mi tak nějak opět vadilo... bylo to že se tvůrci opět nijak zvlášť nezabývali samotnou tématikou čarodějek. Prostě tu jsou, vždy tu byli a už od pradávných časů bojují svůj věčný boj o osud tohoto světa a basta... Co víc si přát vědět že? No co třeba... kde se tyhle magický holky vzali, už se tak rodí nebo se to někde vyučuje? Dědí se to? a proč se proboha mění na ty roztomilá zvířátka? (nejen kočky, psi, zajíce) O_o :3 V podstatě by to všechno vydalo na určitě další film... který by se sice nemusel být tak úplně k tématu 2SV, ale tím že by šel hluboko dál do minulosti... kde to údajně všechno začalo. by se mohlo i mnohé vysvětlit... Člověk by pak nemusel trochu improvizovat a dedukovat jako já ve svém textu... leč vycházím ze sledování a toho co jsem pochytil. Mám v tom stále jisté díry. :) Proto jednu hvězdu uberu a stáhnu to tak na úroveň série. Ale i tak... k filmu samotnému zaujímám velmi dobré hodnocení. dobrých 67% :) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Série jsem neviděl, tak jsem nevěděl do čeho jdu a podle hodnocení jaký tady maj, jsem o moc asi nepřišel. Film začne akcí a docela mě hned chytne, ale po pár minutách akce končí a holky si začínají hrát se zvířátky, zavodit na lodích a povídat si a je to docela nuda. Ke konci naštěstí zase příjde akce a docela to ujde. Vůbec mi nesedli ti emzáci, vypadají docela divně. Taky mi tam vadili neustálý záběry na kalhotky, radši víc akce místo těch kalhotek a hned by to bylo povedenější. Samotné hrdinky jsou nějaké čarodějky, které jsou normální holky chodící v tričku a kalhotkách. Před akcí si vlezou do robotických bot (vzhledem připomínají staré letouny - Spitfire, Messerschmitt,...) s vrtulema (zajímavý, že se jimi nikdy nepořezali, když byly u sebe), na hlavě jim vyrostou ouška a na zadku ocásek (různá zvířata), popadnou velkou bouchačku a vytvoří pod sebou nějaký ornament a můžou letět do akce. 55% ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Film Strike Witches považujem za celkom dôstojné ukončenie (teda aspoň nateraz) ukončenie prvej a druhej série seriálu, podrobnejší komentár som už zanechal pod Season 1, k filmu snáď doplním hádam iba to, že ma mierne prekvapil opakujúci sa hudobný doprovod, avšak to sa prepáčiť dá. Teším sa na pokračovanie, ak nejaké vôbec bude. ()

Reklama

Reklama