Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1986 trápí malého Joshe Lamberta vidiny podivné staré ženy. Jeho matka Lorraine přivolá na pomoc experta na paranormální jevy Carla, který požádá o pomoc svou spolupracovnici Elise. Ta Joshe zhypnotizuje a i přes jeho varování se pokouší najít zdroj podivných jevů. V komoře v ložnici je ale čímsi nebo kýmsi napadena. Elise Joshově matce oznámí, že její syn má pozoruhodnou vlastnost astrální projekce, kterou se ale kdosi pokouší zneužít. Všichni tři dospělí se shodnou na tom, že bude nejlepší, když nechají Joshe na jeho schopnosti zapomenout. O 25 let později je Elise v Joshově domě za tajuplných okolností zavražděna a nyní dospělý Josh je hlavním podezřelým. Ten se se svými dětmi a manželkou Renai stěhuje dočasně k Lorraine. I v jejím domě se ale začínají dít podivné věci, tajemná stařena se znovu vrací a obyvatelé domu se ocitají ve smrtelném nebezpečí. (Falcon)

(více)

Diskuze

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

Stallone

Asi 20x Ti tady bylo sděleno, že jde o druhou polovinu filmu, takže jestli se Ti nelíbila jednička, na kterou ses po měsícu keců slavnostně podíval, tak nevím, proč se hrneš na dvojku. Zajdi si za ty prachy radši do Meka, aspoň nebudeš mluvit u hladu... ;)

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ale pokud budu spokojený, budu se bát, budu se lekat, budu vřískat jako malé dítě, tak ano, uznám, že je to HOROR a napíšu pozitivní zkušenost+ dobré hodnocení. Tak jako se mi líbilo v Zajetí démonů, Sinister.... 

Ale Insidious první díl nepřinesl nic hrůzostrašného, nic z čeho bych se vylekal. Duch démon mě nepřesvědčil. Takže když tady čtu komentáře, jak je dvojka lepší, jak je tam strašně moc lekaček, jak je dokonalá a ty komentáře tu jsou-to si můžete přešíst a nebude to skutečnost. Tak buď zdejší uživatelé lžou a tím jsou lháři a nebo varianta, že jsou socky. Pevně věřím, že píší pravdu a je to tak DOKONALÉ, jak píšou. viz. komentáře.... Zítra na to jdu s krásnou přítelkyní (modelka).

na příspěvěk reagoval Wann, beba789, chaometic, MontyBrogan

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

Stallone

my neřešíme pár kaček za kino. První díl insidious byl o dost lepší než druhý díl. Takže se na to dívej tak,  že nebudeš mít schizu..

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Wann

Hele ty frajere, pokud mi Insidious 2 nedá důvod, abych se do něj navážel, tak jako mi to dala poměrně nudná jednička, tak to dělat nebudu. Ale pokud ten důvod po pondělku dostanu, tak si nic jiného tento ''horor'' nezaslouží. Pochopíš to? Má to 80%. Hodně lidí z csfd chodí do kina jen občas a pokud jdou a utratí ty jejich peníze, na které hodně lpí, tak i když se jim to nelíbí, tak chtěj ušetřit a dají hodně bodů právě proto, aby si mohli říct, že neudělali chybu. Ano-socky. Ale já takový nebudu. V pondělí jdu na to a pokud se nebudu bát, nebudu lekat jako u V zajetí démonů, tak to dostane ODPAD a kritiku, pod kterou se podepíšu. 

na příspěvěk reagoval chaometic, S.Quentin QUALE

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jak říkám a opakuji to znovu. První díl Insidious byl bez ''lekaček''. Pokud bude druhý díl také průser. nechápu, tak vysoké hodnocení a ty komentáře. Chci víc lekaček než v Zajetí démonů. To byl HOROR. Jdu na to v pondělí a chci se bát, ukrutně bát.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Bloody13, Wann

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Jakkob

Dneska jsem to poslouchal a je to fakt síla. Však taky hudba je v Insidious ten největší nástroj strachu :-)

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

1Legend1

Nejsem si úplně jist, zda by to nebylo v rozporu se zdejšími pravidly, ale checkni ulozto.cz, dej si vyhledat "insidious 2 soundtrack" a on ti to tam ten vyhledávač už najde, název je: insidious-chapter-2-soundtrack pres MultiLoad.cz.rar

na příspěvěk reagoval 1Legend1, Pítrs85

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Doporučuji si obstarat soundtrack a někdy touhle dobou si ho v jinak naprosté samotě svého jinak hodně prostorného bytu pustit, nejlépe pak do sluchátek, pokud možno. Řeknu vám, nebylo mi 2x příjemně, spíše naopak... A fakt že se mi ten byt zdál najednou zbytečně velký a prostorný.. XD

na příspěvěk reagoval 1Legend1

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

No jasně že by to chtělo sponzora a získat práva na natočení remaku. Ale podle mě by to mohlo stát za to. Hůř než remaky co se točí poslední dobou to dopadnou nemůže :o) 

Jo a v pondělí jdu na Insidious 2, tak čekám hodně lekaček...

na příspěvěk reagoval Wann, dr.horrible

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Natočit, natočit... Kde se na to chtějí sehnat penízky? Toto rozhodně nebude levná záležitost.

na příspěvěk reagoval Martin741

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Hurá, viděl jsem první díl Insidious. Bohužel nebyl tak výborný jako V zajetí démonů. Celkem zklamání. Ale určitě půjdu na druhý díl do kina. Je druhý díl lepší? Budou tam konečně tzv. ''lekačky'' ?

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Né, beze srandy kluci. Kdyby někdo chtěl, nebo znal někoho, kdo by chtěl natočit konečně pořádnej českej horor, můžeme to zkusit. Byl by to remake jednoho italského hororu...

na příspěvěk reagoval movieband

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

15.09.2013

Ano, čtete správně, osmý díl. Ještě nedávno se mluvilo o tom, že sedmička, jejíž první klapka padla tento týden, bude posledním dílem série. Jenže těch bezmála 800 milionů dolarů, které utržila… (více)

James Wan – hororový král léta 2013?

James Wan – hororový král léta 2013?

21.11.2012

Pokud o tom nevíte, nejvýdělečnějším filmem roku 2011 byl horor Insidious. Utržil sice v kinech „jen“ 97 milionů dolarů, ale byl pořízen za pouhého 1,5 milionu. Tomu se říká dobře rozjet investice. A… (více)

Reklama

Reklama