Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1986 trápí malého Joshe Lamberta vidiny podivné staré ženy. Jeho matka Lorraine přivolá na pomoc experta na paranormální jevy Carla, který požádá o pomoc svou spolupracovnici Elise. Ta Joshe zhypnotizuje a i přes jeho varování se pokouší najít zdroj podivných jevů. V komoře v ložnici je ale čímsi nebo kýmsi napadena. Elise Joshově matce oznámí, že její syn má pozoruhodnou vlastnost astrální projekce, kterou se ale kdosi pokouší zneužít. Všichni tři dospělí se shodnou na tom, že bude nejlepší, když nechají Joshe na jeho schopnosti zapomenout. O 25 let později je Elise v Joshově domě za tajuplných okolností zavražděna a nyní dospělý Josh je hlavním podezřelým. Ten se se svými dětmi a manželkou Renai stěhuje dočasně k Lorraine. I v jejím domě se ale začínají dít podivné věci, tajemná stařena se znovu vrací a obyvatelé domu se ocitají ve smrtelném nebezpečí. (Falcon)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

preberaju sa zemiaky, ty kus hovienka velkeho tepleho smradlaveho ............. Ak ti to nic nehovori, Immanuel Kant patri do vseobecneho rozhladu ...........

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

inak úplne presne to isté, napísal aj mne, v diskusii ku Conjuringu a tiež nezabudol napísať rok narodenia a úmrtia. asi to práve preberajú v škole

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

mzss1

Jo, jasne, muj maly mozecek plny kolecek. Lebo oproti tebe je aj samotny Immanuel Kant  /1724 - 1804/ len polodementna polopica.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Omnibus

Omnibus (hodnocení, recenze)

Pilda17

Už jsem to, klučinovi, připomenul v poště. Pro případ, že je s honěním trika rozpracován na více místech a mohl by zapomenout. Tak jsem zvědavej, jakými informacemi nás zahrne :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Martin741: kdybych nevedel o stahovani, asi bych film nehodbotil! Ach tvuj maly mozecek plny kolecek. Dristy a nesmyslne bohe vyplachy ti ani k 20% ctnemu pouzivani kapacity mozku nestaci...

na příspěvěk reagoval Martin741

chezush

chezush (hodnocení, recenze)

Pilda17

Já bych dala, fakt nad tím poslední dobou uvažuji, až mě to samotnou děsí, že nad tím tak často přemýšlím :D.. a jinak o tom kině jsem taky zatím nikde nic neslyšela? 

na příspěvěk reagoval Pilda17, Omnibus

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Pilda17

víc než dost:)              

kurva co je tohle za reklamu?? TOI TOI---5 minut havaj omg!:D:D:D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Omnibus

Já myslím, že by se to mohlo chytit. Dobrý plán, jen ho uskutečnit. Pro hororové fanoušky by to byla skvělá věc. Každý horor na plátně je lepší než doma. Navíc na plátno jich za ten rok moc nepřijde. Je to zanedbaný žánr, který má určitě dost fanoušků.

na příspěvěk reagoval Deryll

Omnibus

Omnibus (hodnocení, recenze)

Pilda17

Dobrej podnikatelskej záměr ;-) Už jen sehnat investora. Taky nebývalo špatný v Olomouci v pasáži kino Jas, s NONSTOP promítáním, takže za jednu vstupenku mohl člověk dát ten film klidně i třikrát po sobě. Ale to už je dávno, v pravěku :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Víte co by nebylo vůbec špatné? Otevřít někde v Praze třeba horor kino a denně by se tam promítaly jen horory a všeho druhu. Jak béčkové, tak áčkové, staré nebo nové, asi bych v něm byl víc něž doma ..

na příspěvěk reagoval Omnibus, chezush, JohnyMaSpani

Omnibus

Omnibus (hodnocení, recenze)

chezush

Kde jsou ty časy, když v Praze na Chodově otevřeli první multikino v republice - Galaxii a já s kámošem jsme tenkrát nebyli líní jezdit tam z Olomouce (služebním autem, na černo :-)

na příspěvěk reagoval karlik4801

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

maddy

Jo ty český distributoři sou fakt mimo!!URNA nej sračka co se hraje  ve všech kinech  a ve svšech časech je uplně všem ukradená! Na to nemuže jít snad ani slepý retardovaný mentálek co zabloudí do salu kde se to promítá!! hned od prvniho traileru mi bylo jasný že tohle vykrádání mužu v černém bude propadák roku! ach jo:( a takovýhle pecky si ani nikdo nevšimne:(

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

15.09.2013

Ano, čtete správně, osmý díl. Ještě nedávno se mluvilo o tom, že sedmička, jejíž první klapka padla tento týden, bude posledním dílem série. Jenže těch bezmála 800 milionů dolarů, které utržila… (více)

James Wan – hororový král léta 2013?

James Wan – hororový král léta 2013?

21.11.2012

Pokud o tom nevíte, nejvýdělečnějším filmem roku 2011 byl horor Insidious. Utržil sice v kinech „jen“ 97 milionů dolarů, ale byl pořízen za pouhého 1,5 milionu. Tomu se říká dobře rozjet investice. A… (více)

Reklama

Reklama