Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

No né...byla to fakt slátanina na entou. Jenže možná právě takováhle blbina mě chyběla. V době kdy filmy chtějí být jen inteligentní, kdy i komedie prostě hlavu a patu mít musí, mě tohle fakt sedlo. Ono to tak nějak běží, sem tam hláška, sem tam vtipná scéna. Na logiku a mozek jak se říká sere pes. Já to Sandlerovi a jeho hvězdnému cirkusu žeru a nestydím se za to. Prostě jsem se u komedie bavil a nemusel myslet. 70 procent. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nedivím, že má tento film tak málo procent, já bych mu rozhodně víc nedala, ale stejně i tak jsem to čekala o malinko lepší. Je to průměrný film s vtipnými scénami, kterým jsem se občas zasmála, ale většinou byly kýčovité až nucené. Není to žádný zázrak, ale na takové to odlehčení a mírné pobavení se to hodí. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10 minutách jsem si říkal, že to vypadá na jednu, max. na dvě hvězdy. Přišlo mi to spíš trapný než vtipný. Možná až moc Sandlerovský. Prostě nic nového, taková typická rodinná komedie, která místy pobaví, ale nejsem z ní úplně unešen. Pak jsem, ale zjistil, že mě to začíná bavit a ani nevím vlastně proč. Možná to bylo tím, že jsem měl přesně náladu na tento druh komedie. Když nastala scéna " Školní taneční představení ", tak to už jsem se smál jak blázen. Po čase přišla scéna " Party ala 80´s " a už bylo o mém kladném hodnocení zcela rozhodnuto. Vidět S. Buscemiho jako Hip hopera nebo S. Austina jako Terminátora, tak to mi stačilo k velmi dobré náladě. Do toho ta finální bitka, kde dostane T. Lautner na budku. No a jako velký fanoušek 80´s jsem si taky příšel na své, takže musím hodnodit za 4. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Je to již po sedmé, co se ve filmu setkávají Nick Swardson a Adam Sandler. Současně jde o 9. spolupráci Adama Sandlera a Steva Buscemiho. (Langy10)

Reklama

Reklama