Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (504)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie detinského humoru z jednotky a samozrejme nie je opomenutý ani trápny sexizmus či fekálnosť, kde sa to len dá. Najväčšie vtípky sú smerované napríklad aj na plešinu predavača, z ktorého výzoru sa smeje Kevin James s tristokilovou nadváhou, že slovenský hlavný hygienik Mikas je proti nemu vyschnutá vetva. Vrcholom filmu má byť vraj párty, mňa ale pobavila viac aj párty v Partičke s Kemkom. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Tady se raději nebudu moc rozepisovat. Je mi jasný, že Machři 2 je komedie o ničem, se spoustou fekálního humoru, který nemusím, jenže já včera asi prodělal lobotomii či CO a nějakým ujetým způsobem se u toho CO chvíli uchechtával. Nejspíš to bude tím, že bych bojoval na straně té starší párty barikády .. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pro koho je film určen? Milovníkům Sandlera, trapných stereotypů, zvracení, výstřihu Salmy Hayek a hloupých vtipů. Co oslovilo mě – hudba, dobrá atmosféra v části s mejdanem, asi tři vtípky a velehod Shaquilla O'Neala. S lítostí musím uznat, že od Sandlera jsem viděl ještě větší sračky; ale i tak jsou v tomhle případě 2* možná moc. # [viděno: monitor, 5.1 # příběh 4 | hudba 7 | humor 2 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

applause 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nedivím, že má tento film tak málo procent, já bych mu rozhodně víc nedala, ale stejně i tak jsem to čekala o malinko lepší. Je to průměrný film s vtipnými scénami, kterým jsem se občas zasmála, ale většinou byly kýčovité až nucené. Není to žádný zázrak, ale na takové to odlehčení a mírné pobavení se to hodí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sandlera mám fakt rád, ale tohle je jeden z jeho nejhorších filmů. Docela jsem se na to těšil, páč jednička byla moc fajn, ale tohle bylo fakt dost trapný. Neříkám, že jsem se občas nezagebil, ale spíš jsem měl kamennej ksicht, nebo mi bylo trochu trapně. Nejhorší je, že to vlastně nemá děj a je to jen sled scének. A vyškrtli Roba Schneidera. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Snímek byl časopisem Time označen za „Nejhorší film roku 2013“. (orkadimenza)
  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama