Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (505)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Přímá úměra mi našeptává, že čím bude větší hromada komiků, tím větší by měla být hromada vyprodukovaného humoru. Machři to v podstatě potvrzují, i když se zaměřili spíše na kvantitu, takže se mezi povedenou zábavu dostaly i vtipy stupidní, trapné a samozřejmě také ty prdící, smrdící a vyměšující. Škoda jich, protože u mne tahle osmdesátková párty měla rozhodně našlápnuto výše než první díl. Za skandální ovšem považuji skutečnost, že seznam herců účinkujících v tomto snímku k dnešnímu dni obsahuje úctyhodných 32 jmen, ale jméno April Rose v něm chybí, přestože její baletní kreace patří v tomto snímku k tomu nejpřínosnějšímu, neboť zcela nahrazují viagru. ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie i nějakou tu romanci Sandlera jsem měl docela rád. Někdy velký frajer, někdy loser, ale suma sumárum hraje vlastně vždycky sám sebe. A i přes jeho víceméně stupidní humor v něm člověk může najít. První díl mě napoprvé bavil hodně, napotřetí vůbec, ale uznám, že jako party film funguje dobře. Jakási s nadsázkou poetika pár basketbalistů a jejich rodin na dovolený. Tady ale nebylo čemu se smát. A navíc nemá smysl se na ten film vůbec dívat, není tu absolutně nic, co by připomínalo příběh nebo souvislý děj a všechny rádoby vtipy jsou jak vycucaný z prstu o polední pauze. Vlastně ani to ne. Radši si znovu pustím i Agenta v sukni nebo Kameňák. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Překvapivé, ale ano. Dvojka Machrů se mi líbila o fous víc než jednička. Možná je to jednoduše tím, že je zkrátka vtipnější. Sice nechápu, proč do každý americký komedie musejí cpát zvracení, močení a další fekální humor. Nevím, ale ty americké komedie, které si vystačí bez toho, tak jsou prostě vždy o kus lepší. Pokračování vlastně jede v téměř stejných kolejí jako tři roky starší jednička. Máme tu partu kamarádů, která tentokrát řádí na domácí půdě. Pořád je tahle parta sympatická a místy i vtipná. Dvojce se povedlo mě rozesmát na víc místech než původní Machři. Ale pořád mi to na komedii, která má přes sto minut přijde sakra málo. Jeden, dva, možná tři vtípky a konec. Do hodnocení počítám i roličku April Rose a její žhavý taneček. Kdy její pohyby dostávají pánské publikum do víru fantazie. A taky musím počítat i s neskutečně trapným Taylor Lautnerem. Doufám, že další Sandlerův film, co si vyberu, tak bude o třídu lepší. (55 %) ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jednička, ač kostrbatě, měla co vyprávět. Dvojka nikoli, je ale o to uvolněnější. Nejde tu o žádné životní pravdy, postavy se jen poflakují, klábosí, porůznu vylučují tělní tekutiny a rádoby vychovávají své potomky. Buď vám to sedne nebo ne, mně vcelku ano. Třetí hvězda za Buscemiho kreaci a vtípek Hayek k Shaqovi na závěrečné party. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Už prvá minúta filmu, keď jeleň ociká Sandlera, nastaví latku kvality (v tomto prípade stupidity) filmu. Síce ani jednička nebola žiadna inteligentná zábava, no mala aspoň akú takú úroveň a pár vtipných momentov. Dvojka je ale trápnosť nad trápnosť (vymenovanie všetkých by zabralo aspoň 20 riadkov), bez akéhokoľvek deja, bez štipky vtipu, pokiaľ teda nemáte IQ pod 50. No nezvyknem dávať odpad len tak, takže som si to pretrpel až do konca, aby som našiel aspoň niečo, za čo by som mohol dať tomuto veľdielu jednu hviezdu, žiaľ, bezúspešne. Záverečná "bitka" bola dokonca asi to najhoršie, čo som kedy vo filme videl, ani v amatérskych nízkorozpočtových filmoch bez scenára by ste niečo také hrozné nevideli. Len mi bolo smutno z Buscemiho, že chudák skončil v takomto filme a tak sa tu zhovadil. U štvorky Sandler, Rock, Spade a James je to hovadenie normálne, od nich sa nič viac ani nedá čakať, treba sa ich filmom zďaleka vyhýbať. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 01:32 otáčí Lenny (Adam Sandler) hlavu na polštáři ke své ženě a má zavřenou pusu. V dalším záběru jsou však jeho ústa otevřená. (Iveet)
  • Jelikož studio nechtělo platit za Roba Schneidera, obsadilo místo něj Nicka Swardsona, který hraje bratra původní Robovy postavy. (koxin)

Reklama

Reklama