Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (506)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pro koho je film určen? Milovníkům Sandlera, trapných stereotypů, zvracení, výstřihu Salmy Hayek a hloupých vtipů. Co oslovilo mě – hudba, dobrá atmosféra v části s mejdanem, asi tři vtípky a velehod Shaquilla O'Neala. S lítostí musím uznat, že od Sandlera jsem viděl ještě větší sračky; ale i tak jsou v tomhle případě 2* možná moc. # [viděno: monitor, 5.1 # příběh 4 | hudba 7 | humor 2 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krizi středního věku lze čelit různě, třeba postavit scénář vlastního filmu na kých-grk-prd „fóru“ a doufat ve vysoké procento diváků s prodělanou lobotomií.. Bezvýznamná dějová linka (děti jsou poklad, zúčtování s vysokou) a kolem ní skeče, které se pokouší v různých intenzitách trapnosti ještě něco dostat z vemene jedničky. Z Buscemiho mi bylo zase ouzko.. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke mierny posun dole. Ale nie preto, že by to bolo menej vtipné, alebo hlúpejšie. Návrat starých známych postavičiek ma neuveriteľne potešil. Epizódka Lonely islandu tiež. To čo mi vadilo, bolo, že to bolo krátke. Tým pádom, bolo mnoho dejových línií, ktoré film načrtol ukončené vo finále príliš rýchlo. Nestihol som si ich užiť a ani ich režisér nenechal správne doznieť. Pritom by som sa osobne veľmi rád pozrel na to, ako každý dosiahol to čo chcel a všetko sa ukončilo dobre. Sandler je tu o trocha neznesiteľnejší ako v prvej časti. Na druhú stranu presunutie pozornosti na Davida Spadeho a jeho nevlastného syna bolo fajn spestretním. Dievčatá ako obvykle výborné. Kraľujem im Salma Hayek. Kvôli nej sa na to neuveriteľne dobre pozerá. Keby film skúsil posunúť celú rovinu rozprávania ďalej a nechal si nejaký čas na dovysvetľovanie a väčšie prepojenie medzi postavami, bolo by to znova za štyri. Scéna s kolesom perfektná a China Anne McClain bude o pár rokov neuveriteľná kočka. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nedivím, že má tento film tak málo procent, já bych mu rozhodně víc nedala, ale stejně i tak jsem to čekala o malinko lepší. Je to průměrný film s vtipnými scénami, kterým jsem se občas zasmála, ale většinou byly kýčovité až nucené. Není to žádný zázrak, ale na takové to odlehčení a mírné pobavení se to hodí. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

První Machři byli opravdu fajn komedií s jakýmsi příběhem a minimem WTF momentů. Dvojka to už je bohužel jiný příběh. Tedy abych byl přesný: příběh nemá žádný a trochu mi to připomínalo filmovou koncepci Kameňáku, kdy jsou za sebe nalepeny různé skeče, které v celku vlastně nedávají smysl. Vlastně už samotná první scéna je určitým varováním, že dvojka Machrů rozhodně nebude komedií roku. Pár slibných scének tu bylo (Lautner, policajti, černošká famílie...), ale od Sandlera jsem zkrátka čekal víc. P.S. Opravdu někomu přijde vtipný močící los/sob? ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Je to již po sedmé, co se ve filmu setkávají Nick Swardson a Adam Sandler. Současně jde o 9. spolupráci Adama Sandlera a Steva Buscemiho. (Langy10)

Reklama

Reklama