Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (506)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Už prvá minúta filmu, keď jeleň ociká Sandlera, nastaví latku kvality (v tomto prípade stupidity) filmu. Síce ani jednička nebola žiadna inteligentná zábava, no mala aspoň akú takú úroveň a pár vtipných momentov. Dvojka je ale trápnosť nad trápnosť (vymenovanie všetkých by zabralo aspoň 20 riadkov), bez akéhokoľvek deja, bez štipky vtipu, pokiaľ teda nemáte IQ pod 50. No nezvyknem dávať odpad len tak, takže som si to pretrpel až do konca, aby som našiel aspoň niečo, za čo by som mohol dať tomuto veľdielu jednu hviezdu, žiaľ, bezúspešne. Záverečná "bitka" bola dokonca asi to najhoršie, čo som kedy vo filme videl, ani v amatérskych nízkorozpočtových filmoch bez scenára by ste niečo také hrozné nevideli. Len mi bolo smutno z Buscemiho, že chudák skončil v takomto filme a tak sa tu zhovadil. U štvorky Sandler, Rock, Spade a James je to hovadenie normálne, od nich sa nič viac ani nedá čakať, treba sa ich filmom zďaleka vyhýbať. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Druzí "Machři" jsou pospojovány z rádobyvtipných situací, které nedrží pohromadě ani ten jelen, který všechny na začátku pochčije. Bohužel se opět manželka, děti a známí Adama Sandlera přišli vyblbnout před kameru. Tentokrát nějak díkybohu zapomněli na Roba Schneidera. Bez mučení, ale přiznávám, že pár míst vtipných bylo. Vrcholem mohla být zahradní party ve stylu devadesátých let. Bohužel se tak nestalo. Nejvtipnější byla místa, kde se objevil Taylor Lautner jako namachrovaný vysokoškolák. To nemělo chybu! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke mierny posun dole. Ale nie preto, že by to bolo menej vtipné, alebo hlúpejšie. Návrat starých známych postavičiek ma neuveriteľne potešil. Epizódka Lonely islandu tiež. To čo mi vadilo, bolo, že to bolo krátke. Tým pádom, bolo mnoho dejových línií, ktoré film načrtol ukončené vo finále príliš rýchlo. Nestihol som si ich užiť a ani ich režisér nenechal správne doznieť. Pritom by som sa osobne veľmi rád pozrel na to, ako každý dosiahol to čo chcel a všetko sa ukončilo dobre. Sandler je tu o trocha neznesiteľnejší ako v prvej časti. Na druhú stranu presunutie pozornosti na Davida Spadeho a jeho nevlastného syna bolo fajn spestretním. Dievčatá ako obvykle výborné. Kraľujem im Salma Hayek. Kvôli nej sa na to neuveriteľne dobre pozerá. Keby film skúsil posunúť celú rovinu rozprávania ďalej a nechal si nejaký čas na dovysvetľovanie a väčšie prepojenie medzi postavami, bolo by to znova za štyri. Scéna s kolesom perfektná a China Anne McClain bude o pár rokov neuveriteľná kočka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,FRAJEŘI, MOŽNÁ ŽE JSME STARÝ. MOŽNÁ TAKY SMRDÍME. ALE JEDINEJ, KDO TU DOSTANE NAKOPÁNO, BUDETE VY, ROZMAZLENÍ, PROTEKČNÍ, SAMOLIBÝ, NESNESITELNÍ KRETÉNI!…“ /// Jestliže jednička byla postavená na jakým takýmž příběhu a dokázala rozesmát i osobu neftipnou jako su já, tak TADY jde jen vo to, že se parta přátel kolem A.Sandlera rozhodla ze sebe dělat idioty. BOŽE, TO JE VOPRUZ! Nezajímaj mě jejich kecy, nesměju se jejich ,,gagům“, nebaví mě poslouchat jejich prdění, ale uznávám, že Salma je furt kus (soráč vole, sem dříf narozenej…). Prostě další paradní kousek ze Sandlerovi bezedný studnice nápadů, tentokrát na téma: staří vs. mladí nejen v rodině, ale tak nějak všeobecně v tom jejich prdelákově. Kurva, to nemůže bejt takovej film konečně propadák, aby je vyjebali z Hollywoodu? Nemůže. Národ si to přeje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem největší frajer na škole, páč mám propiskou pokreslený ruce (vobě). 2.) Dokážu si užít pořádnýho ,,krkopšouka“. 3.) Zajímá mě, jak by mohlo vypadat ,,Slunce seno a pár facek“ na americkej způsob. 4.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Hned v dalším záběru poté, co los pomočí Lennyho (Adam Sandler) včetně trička a vlasů, je postava hned suchá. (Will_X)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama