Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (504)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pro koho je film určen? Milovníkům Sandlera, trapných stereotypů, zvracení, výstřihu Salmy Hayek a hloupých vtipů. Co oslovilo mě – hudba, dobrá atmosféra v části s mejdanem, asi tři vtípky a velehod Shaquilla O'Neala. S lítostí musím uznat, že od Sandlera jsem viděl ještě větší sračky; ale i tak jsou v tomhle případě 2* možná moc. # [viděno: monitor, 5.1 # příběh 4 | hudba 7 | humor 2 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pokračování je překvapivě stejně dobré jako první díl. A tím dobré myslím doslova dobré na stupnici známkování ve škole. Čili za 3.. hvězdy no:D Vtipné to bylo, ale nic extra. Nejlepší byl ten malý ogar, ten napůl černoušek. "Oh, that's cold." Teda že v takovéhle průměrné komedii hrál Lautner, Sandler apod. se nedivím, ale co tu probůh dělal Milo Ventimiglia a ještě jako napůl teplý blonďák, tak to fakt nechápu. Syn toho "děvkaře" "You're him." A zmačkal obrázek, na němž byl nakreslený panáček s čepicí, aby ho jakože poznal. "Oh building a confidence right here with r2d2." Aneb tak blbé děcka bych fakt nechtěla, ale tak hlavně že mají dostatek sebedůvěry, i přestože jsou totálně blbé a myslí si, že co říkají je správně.. aneb je důležité mít confidence, teda pardon k.o.b.r.q.v.y :D ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Tady se raději nebudu moc rozepisovat. Je mi jasný, že Machři 2 je komedie o ničem, se spoustou fekálního humoru, který nemusím, jenže já včera asi prodělal lobotomii či CO a nějakým ujetým způsobem se u toho CO chvíli uchechtával. Nejspíš to bude tím, že bych bojoval na straně té starší párty barikády .. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první Grown Ups patří spolu s další Dugan-Sandlerovkou Just Go Wih It mezi moje top komedie posledních let a ani dvojka mě nezklamala.Pohled na hodnocení tady je sice tristní,ale co už.Dvojka je slabší než první díl a mnohdy připomíná spíš sled náhodných scének,ale ani to nakonec nevadí a já se bavil.Pa Jackovi a Jill je tohle jiná liga a jedna z nejlepších komedií letošního roku...80% ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Oproti snesitelné a místy i celkem zábavné jedničce je pokračování Machrů na úrovni snesitelnosti. Nejhorší je, že ten dementní humor už nebyl ani zábavný a pokud jsem se zasmál, tak jsem zároveň (možná i nad sebou) kroutil hlavou. Tohle jsou totiž přesně ty "komediální" vody, kam by se Adam Sandler už neměl vydávat. Přijde mi to hrozně nucené, povrchní, nevkusně infantilní a hraje v tom Taylor Lautner. Příště by to chtělo alespoň mikrodávku nadhledu a alespoň trochu filmový scénář - tohle byl jen sled bizarně poskládaných epizod do formátu celovečerního filmu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)
  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama