Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (504)

freddy 

všechny recenze uživatele

Machři se vrátili a opět je to jízda. Abych se přiznal, příliš si první díl nevybavuji, viděl jsem ho jen jednou, a to před třemi lety, a v paměti mi z něj v zůstaly pouze drobné střípky. A ono je to možná i dobře, protože tenhle film jsem díky tomu mohl vnímat jako úplně nový film, a neporovnával jsem ho tak s prvním dílem, a i díky tomu jsem se nyní královsky bavil. Je to sranda od začátku do konce, každá z postav je vtipná a dokáže perfektně pobavit. Ať už se jedná o úvodní scénu se sobem, o scénu s pneumatikou, o ruční mytí auta, o zkoušku na získání řidičského průkazu nebo o závěrečnou bitvu starší versus mladší obyvatelé města, byla to prostě sranda a já jsem se královsky bavil. Ale samozřejmě ne vše bylo tak dokonalé, ne vše bylo povedené, ovšem ve výsledku jsem s touto komedií spokojen a začínám zjišťovat, že mi komedie se Sandlerem docela sedí. První film ode mne získal pět hvězd, a asi jsem tehdy věděl, proč mu je uděluji, toto pokračování ode mne nyní získává čtyři hvězdy, a pokud náhodou někdy vznikne i třetí díl, opět se na něj s chutí a radostí podívám. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Mnohem přehnanější než první díl, to však nutně neznamená, že je to ku prospěchu věci. Leckomu tento jednoduchý humor nesedí, to sedá pochopit. U dost vtipů jsem se opět smál, ovšem některé byly trapné i na můj vkus, a to už je co říct :). Vůbec nejhorší však bylo použití CGI efektů. Hodně lidí nechápe, kam se ztratilo těch 80 miliónů $. To je mi taky záhadou. Horší triky už mají jen béčkový a céčkový filmy. Např ten los, co vůbec nebyl los, ale nějakej jelen, vypadal v pohybu naprosto příšerně. Závěrečná bitka byla ale naproti tomu celkem vtipná. Hlavní představitelé, v čele s Adamem Sandlerem, opět předvádějí to, na co jsme už zvyklí z prvního dílu, ale tentokrát už to není úplně ono a částečně za to můžou ti mladí ne-sympaťáci....65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že si teď většina lidí klepe na hlavu, co mi hráblo a proč dávám zrovna tomuhle filmu takové hodnocení, jaké jsem mu dal. Já vím, že to je přehnané, je to pořádně přehnané, ale copak nemám alespoň jedno prostor na trochu subjektivity? Tak tohle je zrovna ta chvíle a já bych chtěl něco málo napsat o filmu, který mě donutil se v kině smát většinu jeho stopáže. Ano, mnohdy proto, že některé scény byly hodně trapné a blbé, ale v tu chvíli mi to vůbec nevadilo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/09/machri-2-2013-90.html ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jednička, ač kostrbatě, měla co vyprávět. Dvojka nikoli, je ale o to uvolněnější. Nejde tu o žádné životní pravdy, postavy se jen poflakují, klábosí, porůznu vylučují tělní tekutiny a rádoby vychovávají své potomky. Buď vám to sedne nebo ne, mně vcelku ano. Třetí hvězda za Buscemiho kreaci a vtípek Hayek k Shaqovi na závěrečné party. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Už prvá minúta filmu, keď jeleň ociká Sandlera, nastaví latku kvality (v tomto prípade stupidity) filmu. Síce ani jednička nebola žiadna inteligentná zábava, no mala aspoň akú takú úroveň a pár vtipných momentov. Dvojka je ale trápnosť nad trápnosť (vymenovanie všetkých by zabralo aspoň 20 riadkov), bez akéhokoľvek deja, bez štipky vtipu, pokiaľ teda nemáte IQ pod 50. No nezvyknem dávať odpad len tak, takže som si to pretrpel až do konca, aby som našiel aspoň niečo, za čo by som mohol dať tomuto veľdielu jednu hviezdu, žiaľ, bezúspešne. Záverečná "bitka" bola dokonca asi to najhoršie, čo som kedy vo filme videl, ani v amatérskych nízkorozpočtových filmoch bez scenára by ste niečo také hrozné nevideli. Len mi bolo smutno z Buscemiho, že chudák skončil v takomto filme a tak sa tu zhovadil. U štvorky Sandler, Rock, Spade a James je to hovadenie normálne, od nich sa nič viac ani nedá čakať, treba sa ich filmom zďaleka vyhýbať. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)
  • Je to již po sedmé, co se ve filmu setkávají Nick Swardson a Adam Sandler. Současně jde o 9. spolupráci Adama Sandlera a Steva Buscemiho. (Langy10)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama