Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (504)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Snad o něco povedenější než předchozí Machři, několikrát jsem se dokonce (u)smál, ale stejně to neznamená velkou pochvalu. Jakmile se ve filmu močilo, zvracelo a tak dále, ptal jsem se sám sebe, jestli to mám vážně zapotřebí. Naštěstí se v té břečce občas objevila Salma Hayek, humor nebo jeho náznak (scéna s fotbalem, zraněním a nemocnicí). Ze stovky minut bylo ovšem přinejmenším osmdesát trapných. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavnější než jednička. Některé vtípky povedenější a ve starém Sandlerovském duchu (jelen - nikdy neděste jelena, Buscemi jako raper). Dokonce i ten idiot Nick Swardson mi konečně připadal zábavný. A ani se mi nechtělo zvracet z toho echt júesej rodinně hodnotového ducha. Mrzí mě jen dvě věci, méně prostoru pro ženské partnerky (božská Hayek, skvělá Bello a neskutečně sympatická Rudolph) a absence gerontofilního Roba Schneidera. Ale trochu to zachraňuje Jon Lovitz jako cvičitel aerobiku. Sandler s Duganem prostě ví, čím mi udělat radost. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No ty vole, to je ale cipovina. Sandlerovi začalo jeb.t v hlavě, celý film postavený na tom, že se sejde skupinka dementů a celý film se téměř všemu smějí, jakože vzpomínají na staré časy a vše je tim pádem k popukání, do toho husto kruto přísný humor o prdění a na světě je hovno jménem Machři 2. Příjde mi, že v tom jejich městě je jen jedna škola a všichni jsou jedna parta spolužáků až je to do očí bijící, všichni se znají a žádní přistěhovalci neexistují. No tohle fakt ne a navíc dabing je neskutečný hnůj. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sandlera mám fakt rád, ale tohle je jeden z jeho nejhorších filmů. Docela jsem se na to těšil, páč jednička byla moc fajn, ale tohle bylo fakt dost trapný. Neříkám, že jsem se občas nezagebil, ale spíš jsem měl kamennej ksicht, nebo mi bylo trochu trapně. Nejhorší je, že to vlastně nemá děj a je to jen sled scének. A vyškrtli Roba Schneidera. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10 minutách jsem si říkal, že to vypadá na jednu, max. na dvě hvězdy. Přišlo mi to spíš trapný než vtipný. Možná až moc Sandlerovský. Prostě nic nového, taková typická rodinná komedie, která místy pobaví, ale nejsem z ní úplně unešen. Pak jsem, ale zjistil, že mě to začíná bavit a ani nevím vlastně proč. Možná to bylo tím, že jsem měl přesně náladu na tento druh komedie. Když nastala scéna " Školní taneční představení ", tak to už jsem se smál jak blázen. Po čase přišla scéna " Party ala 80´s " a už bylo o mém kladném hodnocení zcela rozhodnuto. Vidět S. Buscemiho jako Hip hopera nebo S. Austina jako Terminátora, tak to mi stačilo k velmi dobré náladě. Do toho ta finální bitka, kde dostane T. Lautner na budku. No a jako velký fanoušek 80´s jsem si taky příšel na své, takže musím hodnodit za 4. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)
  • Hned v dalším záběru poté, co los pomočí Lennyho (Adam Sandler) včetně trička a vlasů, je postava hned suchá. (Will_X)
  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)

Reklama

Reklama