Reklama

Reklama

The Human Race

Trailer

Obsahy(1)

Skupinka osemdesiatich ľudí vytrhnutých zo svojich každodenných životov sa objaví na neznámom mieste, kde sú prinútení zápasiť o svoj život. Títo ľudia sú vybraní z rôznych etnických skupín, sú medzi nimi mladí i starí, športovci, zdravotne znevýhodnení alebo dokonca aj bezdomovci. Ak chcú prežiť, musia dodržiavať isté pravidlá, ako napríklad nevstupovať na trávnik, nezísť z cesty alebo neprestať súperiť na život a na smrť. Ak začnú porušovať pravidlá, zomrú. Osemdesiat boj začne, no len jeden človek preteky dokončí. Kto sa stane víťazom? (Steny94)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Začátek je celkem slušně našlapaný, objeví se i rozšířené vyprávění několika postav, které jsou nakonec vrhnuti do závodu o život. Bohužel během toho vyprávění, čas i lidé odpadají jako mouchy a film ztrácí na své původní intenzitě! To mu hodně škodí! Nevím přesně, čím chtěl autor tohoto "zajímavého" projektu zaujmout, ale ke konci už to je jen ztráta času! Sice ve finále se ještě snaží minimálně o jeden slušný zvrat, ale to už dávno film nefunguje! 30% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Filmy, potažmo horory, kde může přežít pouze jeden člověk, mají vždycky něco do sebe. Ani mi moc nevadil ten vizuál, dalo se to přežít. Každopádně pointa žádná, oblíbit se tam nedala pořádně žádná postava, který fandit. Ten průběh závodu sice byl rychlej, ale logika některejch jedinců hrozná. Copak se nad tim nedá trošku zamyslet? Ani jako horor, ani jako zábava to nefungovalo. Nápad s jasně danejma pravidlama super, ale chtělo by to navíc nějakou myšlenku jak to přelstít prostě. Takhle ten závěr byl takovej o ničem, mě to teda neohromilo. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Z filmu sice žádná pecka nevzešla, ale i přes ten levný vizuál jde z něj cítit autorský zápal. Rozhodně oceňuju rychlý spád, mraky vybuchnutých hlav a dravou hudbu, obzvlášť při intro a outro titulcích. Ale závěr mě, bohužel, nějak hodně nepřekvapil, díky několika indiciím se dá vytušit zhruba v půli filmu. Hlavní hrdina je však borec! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ano, kdyby se více zapracovalo na scénáři, kdyby bylo trochu více peněz a kdyby se změnil konec, je tohle skvělý film. Ale i s tím, co tvůrci měli, se jim podařilo vytvořit něco, co má smysl, co není jen povrchním dílem. Z hlediska nezávislé filmařiny je tohle opravdu povedené. Nemůžu s hodnocením až moc vysoko, protože zde chyby jsou a jsou příliš viditelné, ale tohle je film, na který jsem se koukal rád. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nááááhodou, byla to zábava. Hodně se tam běhalo, vybuchovaly tam květáky v průměrné kadenci 1 ks/minutu, tvůrci nešetřili ani haranty, veterány z Vietnamu nahradili aktuálnější veteráni z Afghánistánu, konec byl sice nepřekvapivý, ale žadonící o rozpočtově vykrmenější pokračování, co víc si přát u hororového sci-fi béčka? Snad jenom, aby se tam příště nevyskytovala šimpanzí samička Trista Robinson. Ta němá frigidní příšerka tomu sundala jednu hvězdu a je to jenom za tři. Památná scéna: Těhule ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama