Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (165)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Proti Batemanovi vcelku nic nemám a uznávám, že jeho komediální talent má určitou úroveň, ale Melissa McCarthy je odpudivá osoba ve všech hereckých polohách a její projev je naprosto nedůvěryhodný. Některé scény snad mohly být i vtipné, ale tahle sloní samice je bez pardonu zabíjela. To už by snad byla lepší i Cameron Díaz a to už je co říct. jedná se tak o komedii bez vtipu, kterou jen trošku zachraňuje Robert Patrick jako vymahač a jeho konkurence v podání Genesis Rodriguez a Tipa Harrise. Ale jinak kde nic, tu nic. 10% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Melissu McCarthy považuji za nepohlednou, neforemnou a protivnou osobu, jejíž osobitý smysl pro humor jsem ještě zcela neodhalil. Na druhou stranu se v tomto snímku vtipných okamžiků našlo docela dost, čekání na každý štěk Genesis Rodriguez bylo velmi vzrušující a jako potěšující vidím to, že se z T-1000 stal zarostlý sympaťák s nádherně pokřivenými hodnotami. Více kladů na tom asi nenajdu, ale snad mi tento snímek přinese alespoň něco pozitivního. Zařízení na výrobu platebních karet už mám, takže už zbývá jen zjistit číslo sociálního pojištění Petra Kellnera a život může začít. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak dlouhé a být tam méně toho výchovného balastu, bylo by to ještě zábavnější. Melissa je docela zábavná holčina, Jason tak nechutně unylý až se na tyhle role přesně hodí. Ale jo, v určitých scénách (seznámení v baru s kovbojem a následný přesun na pokoj v motelu, v restauraci "můj manžel je hasič") to bylo fakt zábavné. Já věděl, že ta nízká hodnocení jsou pro mě zaručenou zábavou. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ach jo, kde jsou ty doby, kdy Melissa McCarthy hrála vtipnou kamarádku v Gilmorových děvčatech a nehrála nesnesitelně nesympatické tlušťočky, na nichž má být vtipné právě to, jak jsou tlusté a jsou svině. Komediální trapnost, kterou bych po Šefích na zabití od Gordona nečekal. A chudák Bateman nemá ani co hrát, protože celou dobu má jen tupě čumět na to, jak ta trapná sádelnice někam padá, rádoby vtipně souloží či dělá bordel. Jestli tohle je budoucí královna amerických komedií, tak radši přejdu k Troškovi.30% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Filmy, jejichž jediný zdroj humoru těží z tělnatosti, jsou ubohé. Snímky, kde se považuje za vtipné mlácení žen kytarou přes obličej (ať už jsou ty ženy jakkoliv odpudivé) jsou trapné. A hrubozrnné komedie, které se samy sobě snaží dodat hlubokomyslnost tím, že odhalí citlivé jádro dosavadních padouchů a ukážou je coby láskyhodné bytosti svedené na dráhu zločinu jen nešťastnými okolnosti, jsou zoufalé. ___ A tohle všechno snímek, kde se nenajde jediný vtip, je: ubohý, trapný a zoufalý. Ještě navíc: chudák exterminátor Robert Patrick jde sice za svým cílem stejně úporně, jako když ještě býval z tekutého kovu, ale už to zdaleka není ono, protože mu nakope zadek každá ženská. /9. 2. 15./ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama