Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malé vesnice Babovřesky přijíždí mladý kněz. Pro místní vesnické drbny je jeho příjezd velké zklamání, ony si představovaly někoho staršího. Jenže to není jediná novinka. Drbna Horáčková, která dělá místnímu starostovi Stehlíkovi sekretářku, zažije šok. Na úřadu se objeví mladá a krásná Ivana, která se uchází o místo sekretářky. A protože Stehlík má Horáčkové plné zuby, Ivaně místo přislíbí. Jenže ona o práci moc stojí, a tak si před Stehlíkem doslova klekne na kolena. To uvidí Horáčková a dojde k přesvědčení, že se jedná o orální sex. A hned to samozřejmě roznese po celé vesnici. Do Babovřesk přijíždí Hálovi, kteří po smrti stoleté Trudy zdědili lukrativní pozemky se starým domem. Na ně má ale zálusk zdejší starosta a jeho povedený příbuzný. Jenže pozůstalí se rozhodnou, že si dům nechají. Když ho začnou opravovat, zjistí, že tam straší. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Dreadd

Dreadd (hodnocení, recenze)

sankacoffee

Jde o to, že trailer si můžeš ohodnotit třeba na moviezone, tady se hodnotí filmy. Smazání komentáře není žádná cenzura a vytahovat komunistické strašáky apod., toho bylo dost během proběhlých voleb. O filmu se můžeš vyjadřovat negativně kdekoliv, ale nepatří to do hodnocení filmu. A že si to třeba Troška tím, jak se vyjadřuje, zaslouží, není v téhle věci nijak relevantní. Stejně tak argument, že se stejně najdou lidi, kteří tomu dají plný počet jen z hecu nebo odpad a nikdo nepozná, že film neviděli, přece neznamená, že to musí dělat i ostatní.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

sankacoffee

Sorry, ale tak dlouhý nic jsem dlouho nečet. Ne, to číslo vpravo nahoře neodráží žádnou náladu nebo postoj k režisérovi, ale prostě je to průměr toho, jak se lidem líbí ten daný konkrétní film. 

 

Abysme si to shrnuli: Troška je kokot. Tenhle film bude nejspíš na kokot (což se dá vytušit z kokotského traileru). Tenhle film hodně láká lidi s kokotským smyslem pro humor. Ale bez zhlédnutí ho hodnotí jenom kokot (ať už pětihvězdou nebo odpadem).

 

Poroučím se.

na příspěvěk reagoval sankacoffee

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ten trailer je jak reklama na sáčkové polievky alebo nejaké maslo.. :D Otrasné...

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

Už ten trailer je totální ubohost... Troška je fakt úpadkový režisér ...

Djoker

Djoker (hodnocení, recenze)

Koukám, že začala cenzura a taky promazávání komentářů. Pěkný, už se nám to zase vrací.

Suchic

Suchic (hodnocení, recenze)

To jsou opravdu objektivní názory tam v těch komentech... promazat!

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

jeden debil vedle druhyho - se tam napadají jako malé děti, ale proč si to nenapisou sem a zbytečně tam zasiraji místo pro komenty- nechápu. Napsáno POMOvi snad to promaze!

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Jedna věc je film nevidět a ohodnotit, ale druhá je to nevidět, ohodnotit a ještě napsat komentář... takový lidi by se měli vykastrovat a dát jim doživotní ban na CSFD, protože totálně ničí zdejší systém.

na příspěvěk reagoval Rugero, sankacoffee, max21

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Pro mě už je ponižující zde psát, natož mizerně bych se cítil při hodnocení něčeho, co jsem ani neviděl. Každý film má své publikum, dokonce i ty od Uwe Bolla.

machatanor

machatanor (hodnocení, recenze)

Taky mi jasný, že to bude totální kravina, ale není nic trapnějšího, než si na základě shlédnutí traileru (kdoví jestli vůbec) dokazovat jaký jsem intelektuál a lebedit si, že nepatřím mezi ten póvl, kterýmu se to snad opravdu líbí. Nebo to ještě dávat do politického kontextu. Tohle přece devalvuje relevantnost veškerého hodnocení na ČSFD. Stačí znát jméno režiséra a už přiděluji body. Elitářství je prostě ubohost.

mentos.

mentos. (hodnocení, recenze)

Chápu, že je to asi sra*ka, ostatně taky si to myslím ikdyž jsem to ještě neviděl, ale nechápu, jak filmu může někdo dát odpad a ještě k tomu sem hodit komentář, když ho ještě neviděl. 

na příspěvěk reagoval ulukaj

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Jediný co mě na traileru štvalo byla retardovaná reklama alza na začátku. Pseudoinťoši ze samozřejmě zase můžou posrat....

BTW koukám že se tu najdou i retardi co film neviděli ahodnotí a píší komenty-)))

Uživatel Kobain smazal svůj příspěvek.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Tak on Troška asi nikdy nebyl žádný myslitel, každopádně ztratil spíše soudnost.

66JIRINA

66JIRINA (hodnocení, recenze)

Nin

já to snad ani nechci vidět, co to toho Trošku napadlo? 

Kde nechal inteligenci, a jak to že se k tomu propůjčují ti herci, to jsou na tom tak zle?

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Laxik

Zatím byly jenom předpremiéry, tak je logický, že takhle nedočkaví budou lidi, pro který takovýhle film je určený. Plus bych hádal, že nějaké pětihvězdy jsou od lidí, co film neviděli (což na druhou stranou bude i hromada těch odpadů).

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Ono je to modrý? To se asi buď rozbil Troška a konečně natočil jen podprůměr nebo se rozbili zdejší uživatelé. Anebo obojí, protože i kdyby se mu to povedlo, zdejší mistři to setřou jedním šmahem padni komu padni...

na příspěvěk reagoval Nin

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

L_O_U_S: Do jedný ruky Blesk, do druhý kelímek s vlašským salátem. Na hlavu napařit kšiltovku, pokud máš břicho, tak tričko či košili nacpat do kalhot.

Jo a taky by ti mělo být aspoň 40, tak dyž tak zestárni.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Jinak uvažuju, že na ten film zajdu v přestrojení, aby mě nikdo v sále nepoznal. To proto, ať nekritizuju něco, co jsem vlastně nikdy neviděl.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Výborně, další spravedlivý mezi zastánci Zdeňka Trošky dorazil.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

A jinak, když si ve své ubohosti zrovna dovedu nějakou tu učenou debatu, tak se i rád zasměju.

Bohužel ale ne u kněze Šoustala, kopání do rozkroků a ftipných nachytávání lidí při něčem, co vypadalo, jako že zrovna spolu dělali nemravnosti.

na příspěvěk reagoval 66JIRINA

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama