Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kde se vzal, tu se vzal, docela parádní postapokalyptický survival. K filmu bych měl pár kritických připomínek, ale abych je vysvětlil, musel bych značně spoilerovat. Proto se spokojím s ne zcela konkrétním povzdechem, že se mi zdá, že ten film s divákem nekomunikuje úplně férově. Výsledkem je nicméně docela svěží a překvapivá, herecky i režijně bezproblémová variace na klasické nákazové / zombíkovské téma, které se zhruba 80 minut času myslím vyplatí věnovat. Po komorně dramatické první polovině se to docela slušně rozjede, až mě to překvapilo. Malá holčička v hlavní roli jinak trochu pije krev, ale dá se to vydržet. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Minimalistické drama, které na poli 80 sice relativně uteče a nevleče se, ale na druhou stranu vlastně nic neřekne a "nemá děj". První půlka komornější a nudnější, druhá se už trochu šoupe ke konci, kde vytasí celkem zajímavý zvrat, ale ten to za mě teda nevytáhne na ten průměr, pro který bych byl ochotný film alespoň pochválit. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Hidden mi atmosfericky častokrát pripominálo skvelý post-apo román od Dmitryho Glukhovskeho, Metro 2033, čo je len a len pozitívum. Nikdy som sa netajil tým, že patrím medzi veľkých nadšencov tohto podžánru, a preto som bol príjemný prekvapený, keď snímka s ťaživou atmosférou thrilleru neraz zabŕdala do vôd post-apocalyptic genre. Záver nebol taktiež vôbec zlý, síce odkryl pozadie tajomných "dýchačov" (breathers), ale k tomu sme celý čas smerovali, takže inak by to ani nešlo. Objektívne za 4 a subjektívne možno aj za 5. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jaké to je, když s rodinou jako jediní přeijete apokalypsu nebezpečného viru? No dost blbý, protože nejspíš skončíte v krytu, kde čekáte, až The Breathers odejdou... Hidden není vůbec špatný film a téma apokalypsy skvěle využil tentokrát trochu jinak, než bych čekala. Jen ten konec to totálně poslal do háje. Marco? Polo? Fakt? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

I když byla klaustrofobická atmosféra podzemního krytu vydařená a ani hercům nebylo co vytknout, první polovina se mi strašně táhla a bylo mi celkem záhadou, proč má Hidden tak vysoké hodnocení. Vysvětelní mi dala druhá část, která neměla chybu ať už se to týká akce, napětí nebo samotné pointy, která mě docela překvapila. Vydařený byl i vizuál, kdy temnota přítomnosti kontrastovala s barevnými flashbacky z doby před nákazou. Slušná práce. 75% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama