Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Môžem odporučiť. Po dlhej dobe konečne dobre pozerateľný postapokalyptický survival o zombíkoch. Aj keď vlastne to zas tak o zombie nie je. Začiatok je trošku pomalší, ale druhá polovica sa neuveriteľne rozbieha. A však najlepšou čerešničkou je celkom šokujúca twist pointa, ktorú sú vôbec nečakal. Herecké obsadenie tiež bavilo, pretože Alexander i Andrea sú dobrí herci. Za mňa veľmi slušné 4 hviezdy. Snímka rozpráva o manželskej dvojici s malou dcérkou, ktorí nájdu úkryt v starom protiatómovom kryte, keď vo svete prepukne smrtiaca nákaza, meniaca ľudí v divné stvorenia. Zaujímavé spracovanie témy vírusovej nákazy, ktorá decimuje ľudstvo. Tentoraz trošku inak a s veľmi originálnym rozuzlením. Inak film je dobre založený na tajomnom a stupňovanom napätí. Aj keď je to takmer komorné, žiadne veľkolepé scény, tak sa na to dobre pozerá. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedený kratičký survival, který se pomaleji a suchopárně rozjíždí, ale jakmile nabere točky, drží diváka v napětí a slušném pocitu nejistoty. Vzhledem k tomuto je asi i na škodu, že tvůrci nějakou to čtvrthodinu nepřidali, protože konec, jak je realizován, není zcela uspokojivý. Pro mě kvalitativně srovnatelné s letošním Welcome to Harmony. Letos rozhodně kus z toho dobrého. Kdo má rád postapo, bude spokojený. 80% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„CO VÍME JE, ŽE MŮŽEM BÝT TI POSLEDNÍ, CO ZBYLI, TI JEDINÍ, KDO JSOU JEŠTĚ NAŽIVU…“ /// Táta, máma a dcera zavření v úkrytu s jediným cílem – ochránit se před okolním světem a přežít. Pět jednoduchých pravidel, který je občas nutno porušit. Strach z možnýho prozrazení je předvedenej jednoduše a stejně jako opodstatněná paranoia funguje parádně. Zjišťuju, že přebejvat v úkrytu s parchantem je úkol pro trpělivý rodiče (ne, se mnou se fakt nikam piškoti nezavírejte!). Navíc jsem doteď nevěřil, kolik napětí se dá dostat z vobyčejný panenky (kam se sejří Chuckie!). Většina hororovejch kumštů si šetří nahánění hrůzy do závěrečný půlhoďky. Tady se to rozjede už v půlce a kdyby to vydrželo – tak bych psal vo filmu roku (století). Baví mě to. Možná proto, že neznám pointu. Ten nápad je fakt dobrej! A navíc je to tak pěkně komorní… a že nehrajou fér? POMO jim to vosolí za mě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jestli sebou při apokalypse vzít děti. 2.) Mám strach z těch, co dejchaj. 3.) Thx za titule „Ergulis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Do dneška sem sám sebe namyšleně považoval za poměrně zkušeného hororového gurmána... jen aby mi strašidelná story o Rayově schovávající se rodince hned natřikrát sevřela plíce. Být to celé o deset minut kratší, jdu bez přemýšlení do plnejch, jenže to bysme zase přišli o tu poslední z parádních point. I přesto zatím jasnej horor roku a totální nejen fajnšmekrovská povinnost! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrých postapokalyptických filmů koketujících s hororovým žánrem je docela málo. Hidden zůstal někde na půl cesty. Měl jsem obavy, aby se z toho nestala jen další tuctovka, která začne i přes kratší stopáž po chvíli nudit. Ale tvůrcům se podařilo alespoň v první polovině filmu navodit opravdu zajímavou (místy až klaustrofobickou) atmosféru, kterou skvěle doplňovalo rodinné drama odehrávající se pod povrchem. Postavy si částečně získaly mé sympatie a navíc nejsme ani ochuzeni o několik záblesků z nedávné minulosti. Samozřejmě se tu hrálo hlavně na city, ale vše bylo v rámci snesitelnosti. Sice ta malá by občas zasloužila dostat přes držku, ale na tohle jsme už zvyklí. Postupné poodhalování všech příčin, proč je naše rodinka ukryta v bunkru a kdo jsou vlastně oni „dýchači“, potažmo důvod proč nemůžou vyjít naši hrdinové ven – to všechno bylo v pořádku. Zvláště když herecké výkony byli rovněž docela dobré. Potom ale přišlo finální rozuzlení a došlo na akčnější stránku filmu. A tady jsem narazil na problém, který se mi už tolik nelíbil. Přece jenom jsem očekával něco trošku odlišného a na můj vkus byly některé scény dost přehnané. Nepotřeboval jsem ke štěstí hory zombíků ani nakažených, ale přece jenom bych uvítal odlišné vyvrcholení. To je však jen můj problém. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama