Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ultimátní překvapení jako blázen!Nejdřív mě vyděsilo hodnocení, ale to už u hororů a vlastně pomalu už u žádnýho filmu tady nejde brát ani orientačně natož vážně, jelikož ovce jsou schopný sračkám jako Insurgent a podobně pálit skoro 70% a to je na vykuchání a zavěšení na hák.Nejdřív to na mě působilo strašně lacině a bál jsem se, do čeho jsem se to zase uvrtal, ale nedejte na mizernou kameru (kameraman by potřeboval vypenetrovat granátem) a když překousnete mizerný snímání, dočkáte se pořádný a poměrně efektivní vykosovačky, jejíž první půlku obstará solidní krimi vyšetřovaní a druhou půlku nekončící masakr.Kdyby nebyl střihač kokot na entou a tvůrce sehnal kameramana co netočil víc jak svatbu svojí sestry, kdyby si tímhle tvůrci sami nepodkopali židličku, mohl být Wer opravdu výtečným hororem protože nápady, dynamickou akcí a svéráznou brutalitou nešetří.Tohle mohlo být neskutečně skvělé, veliká škoda, že kvůli technickým pitomostem a mizernýmu střihači to je jen hodně dobré...60%. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Advokátka má na starosti podivína, ktorému sa pripisuje vyvraždenie jednej rodinky. Popri vyšetrovaní zisťuje, že chlapík je pravdepodobne vlkodlak a problémy následne nastanú, keď sa mu podarí utiecť. A tak sa po Bukurešti rozpúta naháňačka históriou skúšaného monštra a zvedavých vyšetrovateľov. Vlkodlačí found footage horor; bohužiaľ však nie príliš vydarený. Vlastne je to len tradičná, o realizmus a dokumentárnejší prístup sa snažiaca FF forma, v ktorej je obsahovo zakomponovaný vlkodlačí motív. Ten sa však podľa môjho názoru moc využiť nepodarilo, film ničím neprekvapí ani nenadchne a je iba na úrovni bežnej pásovej produkcie found footage hororov. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pekelná škoda, že z Wer se vyklubala po všech ohledech jen průměrná báchorka o Vlčím muži, jež se od svých příbuzných liší pouze tou polodokumentární omáčkou. Jinak tohle není klasické FF, její formu volí úplně nahodile a podle potřeby sem tam použije záznamy z policejních kamer nebo televizního zpravodajství. Vyšetřování a vyslýchání zabere celou první polovinu stopáže, než se děj konečně rozjede. Ne že by snímek neměl spád, ale absence hororovější atmošky prostě zamrzí. Akční sekvence zase mrzačí zběsilý střih. A co vyloženě nasere je fakt, že střih zničil i veškerou maskérskou práci "goreťáka" Roberta Halla (Laid to Rest). Ale hudba je fajn, to zase jó. (40%) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poloviční FF, které nijak nevychází ze standartů těchto movies. Máme tady anomálii(tentokrát vlkodlaka) a dělá prostě neplechu. Atmosféricky neni film vůbec špatný. U některých momentů jsem se upřímně lekl. Co se týče gore, ty efekty nejsou bůhvijaké, ale vyložený průser to taky není. Masakr policajtů byl podle mě fajn. No a co vlkodlak? Ten se moc neukáže, díky dementnímu střihu, který celý zážitek pokazí. Pak už tu je pár lidských hrdinů a dementní scénář. Nakonec finále se docela povedlo a tak to na těch 55% vyjde. Nijak převratné, ale vcelku zajímavé ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že jsem dlouho neviděl žádný film o vlkodlacích. Tak jsem si nějaké našel, od roku 2000, neměl jsem chuť na nějaký starší, který má efekty jako TV game. Jenže všechny měly žánr komedie. Až na Wer, tak jsem si to stáhl a nelitoval jsem. Na tomhle filmu se mi snad všechno líbilo - mrazivá atmosféra, příběh, dokonce i FF. Jen vlkodlaci by mohli dostat nějaký update, aby vypadali více jako vlci, než lidi. Alespoň na imdb to má obstojnějších 6.3. Za mě 90%. Strašidelnost 1/4 Brutalita 1/4 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)
  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama