Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

t.mon 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost, vkombinované voodoo filmu nijak nepřilepšuje, snad jen bodíky za působivou atmosféru v domě a skvělou scénu s vanou a vcelku zajímavé rozluštění, jinak prvních 60 minut příběhu je pořádná nuda. Jinak absolutně průměrný film, který nad ostatními nevyniká a v dnešním moři hororů se lehce ztratí. P.S: Co tohle dělá v kinech místo třeba takového The Pyramid fakt nevím :( ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Annabelle bylo jedno z větších zklamání tohoto roku, ale Jessabelle vše překonala. Čekal jsem podle traileru konečně pořádný duchařský horor, ale místo toho jsem dostal lacinou srajdu bez nápadu. Najde se pár slušných scén, dokonce i jedna povedená lekačka, ale tím jsem skončil. Příběh a děj úplně o ničem a závěr nemohl dopadnout hůře. Do toho atmosféra úplně zmizela, nebo spíš od začátku žádná nebyla. Potenciál na dobrou duchařinu byl, ale nebyl využit a to dokáži ocenit každou prkotinu .. 2/10 = 29% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to také zlé, ako sa na základe komentov a hodnotení dalo tušiť. Dejová linka je mdlá, uspávajúca, žiadna atmosféra, žiadne napätie. Našla sa tu len jedna scénka, ktorá zaváňala aspoň hororovým priemerom, a to je na celý film hrozne málo. Navyše koniec, aspoň podľa môjho názoru, skĺzol do typického, žánrového klišé, čo ma znechutilo ešte viac. Nedokážem si predstaviť, že by som na toto išiel do kina, ťažká pohroma. 30/100 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

V úvode mi chvíľu trvalo, kým mi zaplo, kde som tú Jessie(Sarah Snook) videl, až mi došlo, že nedávno v Predestination. Tomuto hororu musím priznať slušný príbeh, hlavne dobrý nápad s prehrávaním starých VHS kaziet i celkové rozuzlenie. Problém a to dosť zásadný je jedine v ťažkopádnej, nezáživnej a občas i zbytočne chaotickej forme rozprávania. Nepodarilo sa udržať diváka v napätí, aj keď niektoré scény sú sami o sebe celkom vydarené. Kľudne z toho mohol byť hit, len na to trebalo ísť inak. 50%. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Spolu s Annabelle najslabší horor roka. Pointa mohla byť celkom fajn, keby je zbytok kvalitnejšie spravený. Minimum zaujímavých scén, lakačky ktoré možno nastrašia ale čo z toho keď ste ich vedeli predvídať. Prvá scéna filmu ma dokonca rozosmiala. Chvíľami mi to pripomínalo Kľuč, ale ten aspoň nechcel nasilu strašiť len aby bol označený za horor a radšej budoval atmosféru. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Dne 17. září 2013 studio Lions Gate Enternaiment oznámilo datum premiéry 10. leden 2014. Poté však bylo datum uvedení přesunuto na listopad 2014. (ČSFD)
  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (rafix)

Reklama

Reklama