Reklama

Reklama

Balerína

  • Francie Ballerina (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film vypráví příběh Félicie, mladé osiřelé dívky, jejíž největší vášní je tanec. S pomocí svého nejlepšího přítele Victora se jí podaří uprchnout ze sirotčince a vydat se na dlouhou cestu do Paříže, kde na ni čeká mnoho nelehkých úkolů a zajímavých setkání. Zábavný a dojemný film o přátelství, sebedůvěře a rodinných poutech. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 12

Recenze (108)

Vironey 

všechny recenze uživatele

Obvykle tyhle pohádky na jedno použití neřeším, ale tahle si zaslouží svůj vlastní komentář, neboť to bylo mimořádně debilní. Naprosto tupoučký scénář, který působí, že ho dávala dohromady dvanáctiletá holka - příšerný dialogy, nesmyslný (a hlavně naprosto bezpříčinný) chování postav. K tomu naprosto otřesná animace všech pohyblivých předmětů (lidí, zvířat), pohyby balerín podivně těžkopádné a gumové - taková hopsající polínka na přílož. Od příběhu jsem nic zázračného neočekávala, na druhou stranu jsem doufala v dobře odsýpající vizuálně přitažlivou blbinku, místo toho jsem dostala podivně amatérsky zpracovanou nudu a naprostou debilitu. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Animák, který se mi moc líbí, škoda, že ve druhé části lehce ztrácí dech. Je to tím, že je zbytečně dlouhý. Mít to o deset minut méně, zkrátit lapálie se záporáky, které jsou vcelku ubíjející, mělo by to lepší švih a já dám plný počet. Krásná animace, hudba, příběh, vtipné, poučné i hezky nadabované. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Krásné, milé a půvabné, byť pohádkově naivní. Sen každé malé holčičky v touze po špičkových piškotkách, se rozplyne jak pára nad hrncem okolo 12 roku života, když v nich započne trénovat.  Neb v tomto případě více než kdy jindy platí, že krása (pohybu) bolí.  Pěkně postavený příběh, který místy dosti rušivě kazila naprosto nevhodná hudba. Proč nenechali tvůrci zaznít nádherné melodie např. z Louskáčka je mi záhadou. Za mne 85%. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velké překvapení: milý, zábavný, vtipný i dojemný animák pro děti i dospělé - s povedeným vizuálem, zajímavým příběhem a skvělým soundtrackem. Nikdy bych nevěřil, že by mě mohl tak bavit film z prostředí malých adeptek baletu. Ale to jsem si o závodnících formule 1 říkal u Rivalů taky – a nakonec z toho byla také plná palba :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nádherný animák s roztomilými postavičkami Feliciou a Viktorom, ktorí sa rozhodli ísť si za svojím snom. A na druhú stranu je tu i hrozne nesympatická záporná postava, ktorá samotný dej po pocitovej stránke výrazne obohatila. Skrátka relaxačné, príjemné, pohodové, miestami humorné, miestami napínavé a pre deti i poučné. Veľká spokojnosť. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. října 2016 na festivalu Mon ve Francii. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na konci. (Astonko)

Reklama

Reklama