Reklama

Reklama

Balerína

  • Francie Ballerina (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh Félicie, mladé osiřelé dívky, jejíž největší vášní je tanec. S pomocí svého nejlepšího přítele Victora se jí podaří uprchnout ze sirotčince a vydat se na dlouhou cestu do Paříže, kde na ni čeká mnoho nelehkých úkolů a zajímavých setkání. Zábavný a dojemný film o přátelství, sebedůvěře a rodinných poutech. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (108)

teba 

všechny recenze uživatele

Příběh baleríny byl sám o sobě celkem roztomilý, místy i dojemný... Ovšem strhává ho dolů linie s Viktorem, nucené akční scény i závěrečná "vyvražďovačka" - tyhle části strašně tlačily na pilu a vedle baletu působily dost nepatřičně. Ale názor je to samozřejmě můj, všechny okolo sedící děti by se mnou dle reakcí evidentně nesouhlasily ;o) ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Snímek, který není určen pro starší publikum, držící se klasického "splněný dětský sen" tématu, s přehnaně dramatickým koncem, avšak velmi krásně, barevně a výborně hudebně zpracován. Kamera, střih, výrazy, nápady, vše sedí. Děckám se určitě musí líbit. Mít tak 10 let a být holka, možná začnu i baletit. Pěkné, velmi :-) 75 % ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velké překvapení: milý, zábavný, vtipný i dojemný animák pro děti i dospělé - s povedeným vizuálem, zajímavým příběhem a skvělým soundtrackem. Nikdy bych nevěřil, že by mě mohl tak bavit film z prostředí malých adeptek baletu. Ale to jsem si o závodnících formule 1 říkal u Rivalů taky – a nakonec z toho byla také plná palba :-) ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku předvídatelné a tím pádem nepříliš originální, nicméně - jde o pohádku, takže to není nic proti ničemu. Jenomže animace je o řád lepší nežli zápletka, a to už úplně v pohodě není. Nechápu, proč musí být (jako už tolikrát předtím) děj TAK přeexponovaný - a finále TAK vyhrocené. Co je to za kontraproduktivní módu s ostrými lokty, která se prodrala i do dětských animáků ? Bože, matka té druhé - jakési úhlavní konkurentky na baletním kolbišti - byla přece obyčejná žena !!! Sice zazobaná a dost nesnesitelná, ale pořád obyčejná žena, která si zakládá na elegantním zevnějšku, nikoli čarodějnice nebo jakási superwoman. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Těžko si lze představit, že by OSOBNĚ zuřivě pronásledovala Félicii až kamsi do nebezpečných, téměř nadoblačných výšin. Po takovém extempore "Balerína" stěží dosáhne na 3* ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Animák ktorý ma príbehom ani témou nezaujal. Klasická šablóna chudobného dievčaťa ktoré sa vypracuje na vrchol. Pre dievčatká ktoré sú v období pobláznenia baletom (s takým jedným som to čírou náhodou pozeral) je to vrchol kinematografie... Ja som to pretrpel ona pretancovala, no aj horšie som už zvládol. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Názov filmu sa objaví až na konci. (Astonko)
  • Vo filme má Socha slobody zelenú farbu už počas stavby. V skutočnosti je však vyrobená z bronzu a ozelenela až po čase, vplyvom oxidácie. (Astonko)

Reklama

Reklama