Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

claudel 

všechny recenze uživatele

Normální thriller, který má ale hodně bonusových bodů, díky kterému se posouvá o úroveň výš. Je to především netypicky záporná role Bena Afflecka, jíž se zhostil na výbornou. Já si o Affleckovi totiž narozdíl od mnoha lidí myslím, že není jen výborný režisér, ale i kvalitní herec. Další plusové body představují hláška o Napoleonovi a Elbě, svižných devadesát minut, kdy se divák nenudí a Gemma v roli zrádné "femme fatale". ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Když něco riskujete jste gembler a když jste gembler, potřebujete mě......... Tenhle herní "filmový" svět mě moc neoslovil. Kamera průměrná, hudba příšerná a herecké obsazení je nevyrovnané. Po půl hodině se z toho mohla stát nadprůměrná detektivka, ale vše to končí u krokodýlů. CITÁT - Chceš je nakrmit??................ ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nevýrazný, nezajímavý a scénáristicky naprosto nenápaditý snímek. Skoro bych řekl, že nebýt hvězdného obsazení, tak jde tato mdlá a rutinní fušeřina rovnou na dvd. Ostatně ani ti herci zde nejsou obsazeni do rolí, co by jim dvakrát sedli. Timberlake překvapivě nestíhá a Affleck je coby ďábelský záporák místy až k smíchu. Aspoň, že na tu Gemmu Arterton se kouká čím dál lépe. Ani se mi nechce věřit, že to točil režisér výtečného Obhájce. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zábavné, svižné, bez hluchých míst. Tři hlavní postavy absolutní cajk, i když Gemmičce bych tyhle výstřihy vyhlásil zákonem jako absolutní povolené maximum. Viděno dokonce i v českém dabingu, byl dobrý. V tomhle modelu se skrývalo asi tisíc různých cest, tvůrci vybrali jednu z nejsnadnějších. Ale nevadí, jinou cestičku mezi krokodýly si domyslím. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné a nič také, čo by stálo za to pamätať si dlhšie ako hodinu. Klasická taškarica zo sveta gamblingu, alebo tiež o tom, ako precikať veľkého precikávača. Chcelo to len nejaký super nápad ohľadom finty. V tomto prípade to bolo veľmi šedivé, úplatky a úplatky... Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)

Reklama

Reklama