Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevim co z toho sem si měl vzít, ale nějak mě to neuchvátilo. Hazard mi nic neříká a přijde mi to jako naprosto nezáživný téma, když se to neumí správně podat jako třeba v oko bere. Jediný co mě tak nějak bralo byl hajzl Affleck a krmení krokodýlů. Hlavně všechno co tam bylo mi přišlo, že už jsem viděl ve spoustu filmech s podobnou tématikou. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Hra na hraně není vyloženě špatný film, ale je neskutčeně nedospělý!!! Vše je zabaleno v takovém blištivém pozlátku a absolutně to postrádá nějaké hlubší charisma. Richimu defacto nedělá žádný problém dostat se k nedostatelnému Ivanu Blockovi, všechno je tak strašně EASY, až Vás to začně trochu nudit. Přitom potenciál toto dílo rozhodně mělo, chtělo to jen trochu potemnit a dodat tu správnou atmosféru. Ben Affleck má vcelku slušně rozjetou arogantní roli magnáta a absolutně nelepší scéna je ta druhá s krokodýli a příběhem odvyprávěným právě Affleckem. Naproti tomu Timberlake mi přijde, že je takovej malej retarda :) a pak tu máme Gemmu Arterton, která tak nějak zapadá a nezapadá, těžko říct. S odřenýma ušima se to dotáhlo na tři hvězdy, ale víc ani za mák!!! ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být i docela solidní kriminálka, příběh by na to snad i byl. Ale těch protivností se tam našlo. Jednak to opět točil ožralý kameraman, tenhle "umělecký" styl diskriminující epileptiky, kdy se najednou všechno začne třást a skákat sem a tam, opravdu nemám ráda. Nepřehledné sekvence jsou pak o ničem. Ben vypadá pořád dobře, ale pořád hraje stejně blbě. Respektive neurazí / nenadchne, abych byla spravedlivá. Justin ve mě nezanechal lautr žádný dojem a večírky casin mi připomínaly silvestrovské zábavy pro německé turisty, kam agentura dodala ukrajinské štětky. Gemma se tam potácela od ničeho k ničemu, kdyby její role spočívala v tom, že se ptá, zda mají hosté co pít, vyšlo by to na stejno. Až závěr to celkem posunul, jinak by to bylo na slabé dvě. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn oddychovka. Byť v scenári menej slovies (joke) a s trošku lepším castingom, by to bolo samozrejme o niečom inom, ale sledovať to nebolí a občas v afekte zvážite aj nejaký ten cíp ďalšej hviezdy navyše. A ak nie, aspoň sa môžete hlbšie zamyslieť nad významom scény, keď Affleck s Timberlakeom sedia na jachte, riešia pravdepodobnosť a čistou náhodou sa zhodnú na výsledku 4% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zábavné, svižné, bez hluchých míst. Tři hlavní postavy absolutní cajk, i když Gemmičce bych tyhle výstřihy vyhlásil zákonem jako absolutní povolené maximum. Viděno dokonce i v českém dabingu, byl dobrý. V tomhle modelu se skrývalo asi tisíc různých cest, tvůrci vybrali jednu z nejsnadnějších. Ale nevadí, jinou cestičku mezi krokodýly si domyslím. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama