Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck si rolu Ivana Blocka znamenite vychutnal. Ale ani Justin Timberlake nesklamal. Mám rád podobné nápadité filmové zápletky, ktoré sú v podstate postavené na skutočných situáciách, a ktoré sú inšpirované príbehmi existujúcich postáv. A podobné veci sa bohužiaľ naozaj stávajú. Pekný film, prepracovaný tak, že udrží pozornosť diváka až do samotného konca. Toto ja môžem. Pohodová záležitosť s nekompromisným Benom Affleckom a zvodnou Gemmou Arterton, i keď toho veľa neukázala. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Batfleck se pilně připravuje na svou zásadní roli v nejepičtějším comicsovém crossoveru všech dob: celý film se učí říkat "píča", krmí kuřaty krokodýly a koketuje s Gemmou Arterton. Vzhledem k rejžově jménu možná bylo v očekávání více drsnějšího thrilleru, s odřenejma ušima se to ale i tak dá považovat za hodně fajn a hlavně neurážející oddychovku. Ústřední duo po herecké stránce pochopitelně nepřekonatelné. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Snesitelná a vcelku svižná softcore verze epických drsných gangsterek a thrillerů o rychlém vzestupu a zbohatnutí. Jedna jakž takž zajímavá a napínavá scéna, zbytek ucházející rutina. Pro vyměklé teenagery, kteří ještě neobjevili Scorseseho, De Palmu, Coppolu a Tarantina, je to takřka ideální podívaná (a to nejen kvůli obsazení těch dvou hezounů). 50 % ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ano, stane se, že se u filmu nudím, ale v tomto případě se jednalo o extrém. Když opomenu 100x viděnou zápletku a unylé herce, kteří kolikrát ani nemají, co hrát, stejně musím žasnout nad až neuvěřitelně nekonzistentním scénářem, jenž působí, jako by si pan Koppelman a Levien zaznamenali všechny knižní/filmové scény týkající se daného tématu a složili z nich "zbrusu nový" film. Polovina scén je pro děj naprosto nepodstatná a tedy zbytečná, zvraty se nekonají a celé slavné finále mi bylo úplně ukradené. Co se hereckých výkonů týče (lze-li to tak vůbec nazvat), vede na celé čáře Ben Affleck, bohužel ani jeho bych neohodnotila vyšší známkou než trojkou (s mínusem). Doufám, že to už pro představu stačí... 1,5*. ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Nuda nuda, šeď šeď. Affleck se tváří hrozně cool, ale nějak mi to k němu nesedí. Artertonka tam je úplně zbytečná, kdyby tam vůbec nebyla na ději se asi nic nezmění, takže pouze módní doplněk. Děj se furt tak nějak vleče, nic se pořádně nestane, nic moc nepřekvapí (až snad odhalení identity "kapitána") - takže díky za 90 minutovou stopáž, víc by to fakt nesneslo. Pár fajn fórků, jinak prostě ve všem průměr - proto i mé hodnocení - průměr. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)
  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama