Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Nuda nuda, šeď šeď. Affleck se tváří hrozně cool, ale nějak mi to k němu nesedí. Artertonka tam je úplně zbytečná, kdyby tam vůbec nebyla na ději se asi nic nezmění, takže pouze módní doplněk. Děj se furt tak nějak vleče, nic se pořádně nestane, nic moc nepřekvapí (až snad odhalení identity "kapitána") - takže díky za 90 minutovou stopáž, víc by to fakt nesneslo. Pár fajn fórků, jinak prostě ve všem průměr - proto i mé hodnocení - průměr. ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Není mi jasné, jak tohle mohl napsat stejný člověk, který má na svědomí Rounders? V tomto filmu naprosto nic nefunguje - ploché nebo vyloženě zbytečné postavy, přímočarý a nezajímavý děj. Na to, že má film pouhých 90 minut je s podivem, že i tak působí zbytečně dlouze a zkratkovitě v situacích, kde by se naopak trochu detailnější přístup hodil. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Podobných kousků přichází desítky ročně, kdo se nevymezí, padne pořádně na hubu. Neškodné morální plácání do vody nemůže čekat, že divák rozzáří úsměv jen díky tomu všemu namachrovanému světu studujících chytrolínů i ostřílených pracháčů ve třpytivých kulisách, kolem kterých se točí prsaté holky. Jeden takový přidrzlý študák se ocitne v gamblerském ráji, kde se dá spálit rychleji než na přímém slunci. Postavu Bena Afflecka scénáristé slušně odflákli, Justin Timberlake je na tom o krapet lépe. Kalkulačka není potřeba, v daném žánru řádně proklepnutý mozek také ne. První polovina ještě docela baví, dojezd je pak akceptovatelný už jen s přivřením obou očí. Vizuál krásně čistý, šampaňské jistě to nejdražší a zadečky dokonale roztančené. Z Gemmy Arterton by člověk ztratil hlavu – ještě si přitom živě pamatuju, jak byla kritizovaná nevýrazností za bondovku Quantum of Solace. Dnes je všechno jinak. Škoda, že si jí nebudeme pamatovat i díky kvalitnímu příběhu. Sečteno, podtrženo: Nezajímavá neambiciózní story v naivním hollywoodském obalu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Když něco riskujete jste gembler a když jste gembler, potřebujete mě......... Tenhle herní "filmový" svět mě moc neoslovil. Kamera průměrná, hudba příšerná a herecké obsazení je nevyrovnané. Po půl hodině se z toho mohla stát nadprůměrná detektivka, ale vše to končí u krokodýlů. CITÁT - Chceš je nakrmit??................ ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nabubrelá ukecaná prefiltrovaná žánrovka so žiarivo farebným digitálom, ktorý opíja rožkom a odvádza pozornosť od chabej inteligencie béčka, ktoré klesá ku dnu rýchlejšie ako deravá jachta v cene 2 $ Million dolárov. Nefunkčné vo všetkých ohľadoch, o kávičkárskom herectve hlavných predstaviteľov nehovoriac. Ďalší zbytočný film. 20% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Na párty v úvodu filmu hraje skutečný DJ jménem deadmau5, který je znám tím, že při svých vystoupeních nosí masku připomínající hlavu myši. (pajik)

Reklama

Reklama