Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (566)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, čím můžou staříci překvapit, a světe div se, můžou! Není to bomba, ale nadprůměrná pohodová komedie jo. Zasmějete se, uslyšíte rady do života, někdo dostane za vyučenou. Jo, snůška klišé, ale s touhle čtyřkou je celkem sranda. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce * | napětí – | pustil bycxh si znovu *** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Herci jsou vlastně to jediné co tuhle vykalkulovanou záležitost drží nad vodou. Občas zableskne nějaké to morální ponaučení a jinak do nás film místo zábavy mlátí RODINA, RODINA, RODINA. Zkrátka v Americe se hraje přesně podle pravidel. Není to tak že by se mě film nelíbil nebo mě snad nudil. Jde jen spíše o to že se režisér držet hodně zpátky. 50% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $63,914,167Tržby Celosvetovo $134,402,450Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,891,740 //počet predaných kusov 168,921 Tržby za predaj DVD v USA $6,130,397 //počet predaných kusov 322,170║ Jon Turteltaub a zas jeho klasická rutinná réžia, ktorú zachraňujú vyzretý charizmatický herci, stráviteľné ale zas to malo ďaleko väčší potenciál /60%/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Brooklynská čtyřka, nebo jak si říkáte............ Není to dokonalé, ale je to v podstatě pravdivé a smutně veselé. Vlastně jsem se snad ani moc nenudil a to jsem si si ani nemusel vzít nějaký prášek z lékárny. CITÁT - To vždycky když zazvoní telefon, čekáte, že někdo zemřel?........ Není to na pět hvězd, ale je to milé a možná se časem ještě jednou podívám. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Protože mám Douglase, De Nira i Freemana rád a vždycky jsem většinu jejich filmů hltal, tak sledovat je, jak na stará kolena paří s mladými holkami a popíjejí drinky, není úplně ono. Asi hlavně proto, že si člověk opět uvědomil, že už nikdy nebude třeba ten pohledný gangster z GoodFellas. Ale pro jednou se to v pohodě dalo, sem tam povedený vtip, někdy i menší výbuch (např. fór s vlasama vs. chlupama v zadku) a do finále člověk dokráčí, aniž by se modlil, aby to skončilo. Bohužel na 4 hvězdičky to u mě nedosáhne. 67% (with J.) // (23.11.2016) JOJ CINEMA HD - 69% (with J.) ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Když přicházejí hrdinové do hotelu Aria, aby se zeptali na volné pokoje, jdou kolem sopky. Ve skutečnosti jdou tedy na opačnou stranu – od hotelu Aria. [Zdroj: kinobox.cz] (CrypzzXD)
  • Ačkoliv vousatý Sam (Kevin Kline) vypadá mezi kamarády nejstarší, je jeho představitel Kevin Kline z herců nejmladší. (jenik71)
  • Ve scéně, kdy Sam (Kevin Kline) vede slečnu do pokoje, sundá kravatu a uváže ji na kliku. Následně má ale kolem krku další kravatu. (Nýdnol)

Reklama

Reklama