Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 3

Recenze (566)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud se dožiju důchodového věku, tak vyklepu peníze z prasátka, přibalím si Kynedril, Ibuprofen, Paralen, Letrox, Viagru, inkontinenční pleny a prchám do Vegas, abych zjistil, zda-li ještě žiju. Doufám, že tam potkám Billyho, Paddyho, Archieho i Sama, protože s těmi musí být velká zábava, i když to tento snímek příliš nepotvrdil. Pouze ukázal slušný potenciál, který následně zabil sterilním scénářem. A to je škoda, protože párty rozhazovačných důchodců mohla být skutečně nezapomenutelná. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Až budu v důchodu, tak chci taky odjet do Las Vegas a zapařit tam na skvělých akcích a zahrát si poker přesně ve stylu hereckých es. Z herců mě nejvíc bavil Kevin Kline, ten starej pardál si to teda dával:)).Jen škoda nevyváženého scénáře, neboť to směřovalo ke 4 hvězdám (hlavně za old-school pařby), ale závěrečná půlhodinka mě nepřesvědčila. Lepší 3 stars... ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

Kurňa, tak parádní obsazení a tak mizerný scénář. Prihlouple scenky, které jen vyplňují čas, herci nemají co hrat a je to smutná podívaná. Škoda, tohle mohlo byt super, ale to by se někdo scénáři musel věnovat a ne to takhle odflaknout. Je zde pár příjemných scének, které jsou fajn - je jich ale málo :-( ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V SOBOTU TI USPOŘÁDÁME TU NEJLEPŠÍ ROZLUČKU V HISTORII LIDSTVA, A PAK V NEDĚLI.…“ /// Znuděný, nemocný, nepotřební, nešťastní, protivní… takže důchodci, co maj před sebou celej zbytek života, to rozjížděj (nebo aspoň chtěj) jako za mlada. Slintaj nad mladým masem (třeba na Bikini show), máchaj viagrou a šprckou … možná je pro někoho zrovna tohle ten druh inteligentního humoru, ale já vobčas přemejšlím, vo co tady jako doopravdy de. Vo zábavu? V mnoha případech je humor profláklej stejně jako v Babovřeskách (ne vole, vodkaz dávat nebudu, by mě to roztavilo klávesnici…), jen tady to víc bliká (aspoň doufám, poslední Babouše jsem neviděl a nerad bych kecal…). Prostě Vegas. Každej chodí pařit do Vegas! A tady se z toho nakonec vyklube reklama na manželství (lásku?) a strach ze stáří. Flákám 3*, páč to neuráží, i když su radši, když se páprdové nevoháněj sentimentem, ale vzpomínaj na mládí v akci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám fotra na umření a přemejšlím, kde by ho mohli vzkřísit. 2.) Plánuju akce pro kluky z Eldéenky. (dobře, dobře, pro holky taky…) 3.) Thx za titule ,,iUff“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (**ať nežeru!) AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Takový bratránek přes koleno Pařby ve Vegas, aneb když se celebrity filmového plátna Douglas, Freeman, De Niro a Kline sešli a natočili seniorskou pařbu ve Vegas plnou vtipných hlášek. Musím uznat, že jsem se docela bavil, ale i přes ten ohraný koncept "šťastného shledání po letech, následné prožívání dobrodružství se starou dobrou partou a na závěr pokus o emotivní tečku", nemohu jít s hodnocením výše. Přesto říkám, že mě Frajeři ve Vegas příjemně překvapili. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Když přicházejí hrdinové do hotelu Aria, aby se zeptali na volné pokoje, jdou kolem sopky. Ve skutečnosti jdou tedy na opačnou stranu – od hotelu Aria. [Zdroj: kinobox.cz] (CrypzzXD)
  • „V komédii býva ťažké určiť, kto je protivník, a často tam ani žiaden nie je. V tomto prípade je protivník samotné Las Vegas. Našim hrdinom dáva poriadne zabrať a z toho pramení kopa zábavy," povedal režisér Turteltaub. (kacer4)
  • Ve scéně, kdy Sam (Kevin Kline) vede slečnu do pokoje, sundá kravatu a uváže ji na kliku. Následně má ale kolem krku další kravatu. (Nýdnol)

Reklama

Reklama