Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (566)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ehm.. Co na to říci? Parta herců v důchodu (čti nad hrobem) se rozhodla natočit nějaký ten biják s odkazem pro mladší generace a malinko si přilepšit v těch strastiplných časech ponurého důchodového stáří. Vzniklo však něco hrůzyplného a odpudivého. Jako fanoušek většiny zúčastněných jsem se ošíval na pohovce jako by mi někdo páral břicho a snažil se mne uškrtit mými vlastními střevy. Rozhodně nedoporučuji, pokud si chcete zachovat dobrou náladu a pozitivní vztah k účinkujícím. Jedná se o velmi řídký vývar z obnošených ponožek, který rozhodně nenadchne a už vůbec nepotěší. Hrozí též velmi vysoké riziko trapných pocitů. Není radno mixovat důchodce s teenagerovskými zábavami. 40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pohodova komedia s obohratym nametom ale vdaka uchvatnemu hereckemu obsadeniu starych pardalov sa to da pozriet aj viackrat. Prave sympaticki herci svojou charizmou tahaju cely film. Na jednej strane ma film sice pomalsie dôchodcovske tempo a niektore sceny su zbytocne natahovane az to trochu nudi, ale na druhej strane ocenujem, ze tu nie su ziadne trapne a nechutne sceny, ktore by sa sem vôbec nehodili. No a ked ma dôjst na nejake tie dojimave sceny alebo poucne, tak to funguje. Turteltaub nikdy nebol genius, ale ten jeho klasicky standard mi sedi a kludne by som prijal ak by vzniklo pokracovanie. Z CZ dabingov je ovela lepsi ten druhy s Pospichalom. 5/10. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu niektorých aspektov, môže väčšina ľudí týmto sympatickým starším pánom iba závidieť. Možno by väčšina z nás chcela v ich veku mať aspoň takýto elán. Aj keď nejakým tým problémom sa určite nevyhneme. Príjemná, nostalgicky založená filmárična, ktorá má na to stále potešiť a zabaviť diváka, a ktorá stojí hlavne na skvelých výkonov ústredného hereckého tímu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, čím můžou staříci překvapit, a světe div se, můžou! Není to bomba, ale nadprůměrná pohodová komedie jo. Zasmějete se, uslyšíte rady do života, někdo dostane za vyučenou. Jo, snůška klišé, ale s touhle čtyřkou je celkem sranda. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce * | napětí – | pustil bycxh si znovu *** ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dalo s s toho vytrieskať aj viac, ale rehotal som aj tak. Pod povrchom je tento film v podstate až úsmevná romantická blbosť, ale velmi sympaticky obsadená. Ten kto čakal ďalšiu partu vlkov ako v Hangover bude sklamaný, pretože starý páni berú túto zábavu trošku serióznejšie. Douglas, Freeman, De Niro a Kline stavajú na tom, že prehmatávať sa po disko kluboch v Las Vegas medzi veľkými kozami je zážitok sám o sebe. Za seba môžem povedať, že sú to frajeri, ktorý efekte vysrali aj s 50centom. Slušná zábava. 85% - 4* ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu si střihl menší roli uvaděče párty zpěvák populární skupiny LMFAO Redfoo. (Punisher)

Reklama

Reklama