Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (566)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud se dožiju důchodového věku, tak vyklepu peníze z prasátka, přibalím si Kynedril, Ibuprofen, Paralen, Letrox, Viagru, inkontinenční pleny a prchám do Vegas, abych zjistil, zda-li ještě žiju. Doufám, že tam potkám Billyho, Paddyho, Archieho i Sama, protože s těmi musí být velká zábava, i když to tento snímek příliš nepotvrdil. Pouze ukázal slušný potenciál, který následně zabil sterilním scénářem. A to je škoda, protože párty rozhazovačných důchodců mohla být skutečně nezapomenutelná. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ale vlastně proč ne. Jon Turteltaub ve své důchodcovské "Pařbě ve Vegas" sice nenabízí nic nového a pár gagů se pohybuje na hranici trapnosti. Hlavní herecká čtveřice si to ale neskutečně užívá a snaží se ze ctí prodat i ten sebeblbější vtípek. Tady si zkrátka nikdo na nic nehraje a to je jedině dobře. Pohled na starého Kevina Klinea a vysolárkovaného Douglase je všakchvílemi opravdu scary. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Fogelman, Adam Brooks | Hudba: Mark Mothersbaugh | Distribúcia: CBS Films | Štúdio: Good Universe | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 134,059,282 $ || Tentoraz a naposledy. Jak príbeh, tak i celý film zafunguje na jedno videnie, i to hlavne kôli hviezdej garde predstaviteľov. Douglas herecky vedie, De Niro neprekvapí. Príjemná oddychovka, nič viac, nič menej. 65% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Klasický Turteltaub. Last Vegas táhnout hlavně čtyři skvělí herci, kteří si tu vzájemnou interakci očividně užívají. Nebýt nich, o zapamatováníhodný zážitek by se jistě nejednalo - ať už kvůli stokrát omleté základní struktuře vyprávění, či povrchnosti onoho tradičního poselství, že si musíme vážit přátelství. Pro mě to však byl, a nestydím se říct, že zejména kvůli hlavní představitelům, velmi příjemný, nenáročný zážitek, který mě sice rozesmál jen párkrát, ale díky němuž jsem dokázal na hodinu a půl zapomenout na trable a útrapy každodenního života. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu niektorých aspektov, môže väčšina ľudí týmto sympatickým starším pánom iba závidieť. Možno by väčšina z nás chcela v ich veku mať aspoň takýto elán. Aj keď nejakým tým problémom sa určite nevyhneme. Príjemná, nostalgicky založená filmárična, ktorá má na to stále potešiť a zabaviť diváka, a ktorá stojí hlavne na skvelých výkonov ústredného hereckého tímu. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu lze v několika krátkých záběrech zpozorovat hotel „Caesar Palace“, který se objevil ve velmi oblíbené komedii Pařba ve Vegas (2009). (Worry77)
  • Ačkoliv vousatý Sam (Kevin Kline) vypadá mezi kamarády nejstarší, je jeho představitel Kevin Kline z herců nejmladší. (jenik71)

Reklama

Reklama