Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (566)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Herci jsou vlastně to jediné co tuhle vykalkulovanou záležitost drží nad vodou. Občas zableskne nějaké to morální ponaučení a jinak do nás film místo zábavy mlátí RODINA, RODINA, RODINA. Zkrátka v Americe se hraje přesně podle pravidel. Není to tak že by se mě film nelíbil nebo mě snad nudil. Jde jen spíše o to že se režisér držet hodně zpátky. 50% ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Kurňa, tak parádní obsazení a tak mizerný scénář. Prihlouple scenky, které jen vyplňují čas, herci nemají co hrat a je to smutná podívaná. Škoda, tohle mohlo byt super, ale to by se někdo scénáři musel věnovat a ne to takhle odflaknout. Je zde pár příjemných scének, které jsou fajn - je jich ale málo :-( ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Brooklynská čtyřka, nebo jak si říkáte............ Není to dokonalé, ale je to v podstatě pravdivé a smutně veselé. Vlastně jsem se snad ani moc nenudil a to jsem si si ani nemusel vzít nějaký prášek z lékárny. CITÁT - To vždycky když zazvoní telefon, čekáte, že někdo zemřel?........ Není to na pět hvězd, ale je to milé a možná se časem ještě jednou podívám. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zas tu máme melokomedickou záležitost o rozjuchaných stařících, kteří světu ukážou, že do starého železa ještě nepatří. Stane se přesně to, co čekáte, že se stane. Ve Vegas tak senioři ožijí, vyhrají, najdou lásku, odpustí si a smíří se s rodinou. A není v tom ani špetka uvěřitelnosti. Naopak, snímek otravuje předívdatelností a klišovitostí. SHRNUTÍ: Reklamní video vegaských kasín, které tentokrát cílí na potenciální návštěvníky v seniorském věku. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zišla sa tu slušná partia, DeNiro a Freeman boli pre mňa najväčším lákadlom. Popravde moje očakávania neboli veľké a zhruba som dostal, to čo som očakával. Príjemne strávený čas s top hercami, ale o nejakom chytrom a super zábavnom filme nemôže byť ani reč. Keby som vedel, tak si k filmu nalejem zopár poldecákov . Ten film si to pýtal a možno by som v lepšej nálade hviezdu pridal. 60%. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Věk čtyř hlavních postav je dohromady úctyhodných 281 let. (Stanley619)
  • Pracovným označením snímky bol názov Untitled Dan Fogelman Project a do kín bol distribuovaný pod falošným označením Fellas. (MikaelSVK)
  • „Páčilo sa mi, akým spôsobom scenár rozoberá priateľstvo," vyjadril sa Kevin Kline (Sam) a ďalej dodal: „Nielen jeho klady a výhody, ale aj jeho podmienky a cenu. Všetci priatelia sa bezvýhradne podporujú, ale súčasne upozorňujú na svoje omyly. To si často vyžaduje skutočnú odvahu." (kacer4)

Reklama

Reklama