Reklama

Reklama

Revoluce

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2014), 29 h 33 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, JD Pardo, Stephen Collins, Daniella Alonso, Maureen Sebastian (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete... Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy… (TV Dajto)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (203)

dj-chrosto 

všechny recenze uživatele

Po dvoch dieloch sklamanie... kombinacia neskutocnej nudy z Walking Dead druhej serie (kde sa prakticky nic nedialo) a "rodinnych hodnot" z Terra Novy... nuda nuda nuda, velmi malo svetlych momentov a hlavne pozeratelnych... dam tomu sancu este jednu cast, ak neoslovi, serial u mna skoncil... EDIT: ani po tretej casti (podla ocakavani) neprislo nic, cim by si ma tento ocakavany serial ziskal, takze po troch castiach s Revolution koncim nadobro a zostavam na 1* za zaujimavy namet. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Kde začít. Třeba nápadem. Ten je určitě zajímavý. A to je tak všechno. Můj osobní názor je takový, že mohly seriál pojmout jako experiment který se nepovedl a celá skupina experimentátorů se mohla časovou anomálií dostat do 15 století - pak by příběh seriálu vcelku i seděl. Škoda no. Takhle se jen budeme dívat na telenovelu o rodinných trampotách na pozadí globální katasrofy. Seriál má spousty nelogických věcí( nebudu je vypisovat - to by bylo na hodně dlouhý seznam ) a nevěřím tomu že bude dost oblíben na to aby se dostal do nějakých vetších možností co s nápadem udělat. Za mě tedy se moc nepodařilo udělat seriál který by mohl být hodně dobrý. Potenciál má hodně vysoký ale scénaristé bohužel nevyužily žádnou zajímavou dějovou linku která by mě přitáhla k obrazovce. To že existuje možnost energii získat zpět ( nebo ji obnovit ) bohužel zapadá do putování nesympatických postav. 1 hvězda za nápad, 1 hvězda za zajímavé lokace ( holka nosí x let na krku flesh klíč aniž by věděla co nosí ? Žádný ingenier se ani nepokusil získat energii nějakou novou metodou ? Energie zmizela , ale šamponu a pracího prášku bude zřejmě i po 15 letech víc než dost. Za 15 let pokryly rostliny budovy do neuvěřitelných výšek. Energie evidentně funguje a existuje dál, ale nikoho nenapadlo zkusit ji vyrobit ? Tomu máme věřit ? A to je jen pár kiksů a nelogických postřehů ) ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kvalitní sci-fi seriál z produkce J.J. Abramse. Na celém světě přestane jít elektřina a už se nenahodí zpět. Děj seriálu se odehrává 15 let poté v Americe, zničené občanskou válkou. Po výpadku se každý chtěl dostat k moci. 1. série se zabývá převážně ve východní části Spojených států, kde se nachází Monroova republika. Ten vládne pevnou rukou. Ale jeho vojáci jsou vyzbrojeni pouze zbraněmi jako v Napoleonských válkách. Většina nábojů se už vystřílela a nové vyrobit nejdou. Lidé se stáhli z měst a usadili se na venkově. Tam si vesele farmaří a žijí klidný život. Pokud jim ho někdo nenaruší. Příběh sleduje osudy rodiny Mathesonových, kteří toho o výpadku vědí hodně. Postupně se seznámíme se spoustou postav. Některé seriál časem opustí. Spojené státy jsou rozděleny na 6 částí: Monroova republika, Georgie, Texas, Colorado, Národ prérií a Kalifornie. Zatím seriál zavítal do 5 z nich. Postavy postupně začínají přicházet všemu na kloub a snaží se nahodit elektřinu. Zjistí, ale že to nebude tak jednoduché. Spoiler: Podaří se jim to, ale jen na chvíli. 2. série začíná výbuchem atomových bomb ve Philadelphii a Atlantě. Na scénu přichází nový hráč, Vlastenci. Ti se snaží pomocí svých nekalých praktik ovládnout celou Ameriku. A to jim přece naše parta hrdinů nemůže dovolit. Přibývá taky nových postav. Aaron k tomu ještě zjišťuje, že může ovládat nanity, kteří ve vzduchu blokují elektriku. Po dlouhých tahanicích se z bývalých nepřátel stanou přátelé a společně bojují proti vlastencům. Tento boj se jim nakonec podaří vyhrát. Ale bohužel to skončí docela otevřeně. Naniti neřekli své poslední slovo. Seriál byl bohužel ukončen, ale pokračuje komixem... "I'm Batman." :D ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut bylo parádních, pak to šlo totálně z kopce a dostali jsme se do nějakého patnáctého století. Asi si mysleli, že kdokoliv by udělal podobný projekt, zaměřil by se na příběh chaosu a přežívání ve světě pár minut po výpadku, a tak chtěli být originálěnjší. Originální nejsou a je to nuda. Kdyby to udělali tak, jak chce většina diváků, maj sakra větší sledovanost. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

To pravidlo se potvrzuje každý rok: LOSTy už nic nepřekoná. Ještě pár takových, a už to snad bude i chtít zvolat ono "Nesnažte se, prosím!" Největší fail je v samotném závěru - rádoby napínavé scéně, která měla navnadit na další díl, jsem se vysmál. Je to ubohé a když si dnes vzpomenu na šest sérií trosečníků na mysteriózním ostrově, hlava mi nebere, jak mohlo něco tak povedeného vzniknout... ()

Galerie (244)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama