Reklama

Reklama

Revoluce

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2014), 29 h 33 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, JD Pardo, Stephen Collins, Daniella Alonso, Maureen Sebastian (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete... Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy… (TV Dajto)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (203)

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně podobné jako Jericho, byť jiná myšlenka, ale stejný výsledek. Svět, kde neexistuje elektřina je hodně divný, vůbec si neuvědomujeme jak moc jsme na ní závislý. První série mě přišla místy hodně absurdní, když hlavní zápletka byl únos kluka a jeho setra jde najít strejdu, který jí prý pomůže. To sledujeme 10 dílů než ho zachrání a aby ho hned v 11. díle v polovině nechali zastřelit mě přišlo hodně ironický. Druhá série, už je o tom jak zabránit vlastencům v ovládnutí celých USA, ale musí získat Texas.. Nejzajímavější je postava Toma Nevila , který je neskutečně hajzl kam vítr tam plášt. Krásná je Charlie. Do toho dle je tu ještě zápletka s energií, kdy nanoti ožijí a začínají lidi ovládat. Seriál má skvělou myšlenku, ale opět jako další seriály skončil po dvou sériích nedokončený. Velká škoda, chtěl bych vědět, jak to bude dál, ale už se to asi nedozvím, škoda.... ()

Oxy 

všechny recenze uživatele

Já prostě takové post-apo-kako věci miluju. Baví mě sledovat, jak "hrdinové" nekompromisně likvidují zloduchy. Baví mě sledovat, jak si lidé žijí v novém světě. Baví mě zjišťovat, co se vlastně stalo. Taky mě to nutí přemýšlet o morálních zákonech, které máme tady. Baví mě, že to nakonec dobře dopadne. Baví mě ta troška nadpřirozena, která se tam objevuje. Jo, baví mě to. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Created by: J. J. Abrams & Eric Kripke ____ Directed by: Jon Favreau ____ Cast: Elizabeth Mitchell ____ Výsledek po čtyřech epizodách: Klišoidní stoka, která po deseti minutách v pilotu ztrácí veškerou originalitu aneb na místo tajemného ostrova či záhadného Alcatrazu dosaďte Zemi bez proudu a lid zmítající se v politickém režimu z 18. století, kdy pára byl pouhý výplod autorů "pokleslé" literatury science fiction. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

První série mě bavila dost, Postapokalyptická Amerika bez proudu a vymožeností rozdělená na několik frakcí v čele s MM Republikou a sekundující partičkou dalších hrdinů, kteří jdou převážnou část od bodu A do bodu B. Začátek všeho je zahalen tajemstvím, které se pozvolným tempem odkrývá. Pointa spočívá v zapnutí elektřiny a boji o moc. Druhá série s Vlastenci už spadala do průměru. Nejlepší postavy Charlie Matheson a Bass Monroe (hodnocení za 1. - 2. sérii - konec) ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut bylo parádních, pak to šlo totálně z kopce a dostali jsme se do nějakého patnáctého století. Asi si mysleli, že kdokoliv by udělal podobný projekt, zaměřil by se na příběh chaosu a přežívání ve světě pár minut po výpadku, a tak chtěli být originálěnjší. Originální nejsou a je to nuda. Kdyby to udělali tak, jak chce většina diváků, maj sakra větší sledovanost. ()

Galerie (244)

Zajímavosti (7)

  • V roku 2012 prebehlo na Facebooku hlasovanie, v ktorom mohli ľudia rozhodnúť, v ktorom meste by mal mať premiéru. Vybralo sa desať miest - Atlanta, Boston, Chicago, Denver, Los Angeles, Mineapolis, New York, Philadelphia, Salt Lake City a Seattle. (Greenpeacak)
  • Roli Rachel Matheson měla původně hrát Andrea Roth, ale byla později nahrazena Elizabeth Mitchell. (..Lucas..)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno