Reklama

Reklama

Zprávař 2 - Legenda pokračuje

  • Česko Žvanilové (více)
Trailer 1

Nejlépe hodnocený zprávař ze San Diega, Ron Burgundy, se vrací na hlavní zpravodajský kanál. Poté, co ho manželka Veronika připravila o práci, si Ron vezme na pomoc celý zpravodajský tým a vydá se do boje proti své nové rivalce. Ron Burgundy se s manželkou Veronicou a synem Walterem přestěhovali ze San Diega do New Yorku, kde si žijí na vysoké noze. Když se však šéf rozhodne povýšit Veronicu na moderátorku hlavní zpravodajské relace a Ron zůstane na dlažbě, všechno se změní. Zhrzený Ron míří zpátky do San Diega, kde pracuje na částečný úvazek v Podmořském světě. Pak ale přichází vykoupení v podobě muže jménem Freddie Schapp, který je výkonným producentem ve společnosti Global News Network - hlavního čtyřiadvacetihodinového zpravodajského kanálu. Ten najme Rona, aby dal znovu dohromady celý zpravodajský tým ve složení Champ, Brick a Brian, s nimiž se vrací dobýt New York, kde se musí popasovat s nočními směnami a velkou výzvou. Ron přijde s převratným novým nápadem jak změnit podobu zpráv, čímž se dostane zpátky do vrcholové hry. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (233)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zprávař 1. Pán Rón Burgundýýý, ten má půůl kundýýý, prdel je však celičkááá, kouká mu z ni větvičkááá. No. Cirka stejně infantilní, jako komentovaný snímek. Ferrell má specifický smysl pro absurditu i trapno, to se mu nedá upírat. Po třinácti letech je humor již notně vyčichlý, přesto se to dá dokoukat bez zbytečného týrání lymfatických uzlin. Zprávař 2. V prvním filmu se cinklo o notu emancipace genderové, ve druhém emancipace etnické. A v podání Carella snad i mezidruhové. Ostatně právě jeho postava dostala podstatně více prostoru, protože počiny chlapíka se středně těžkou mentální subnormalitou potěší celé zhulené publikum. Osobně bych vypíchl nové pojmy, které mi Will přidal do slovníku. Jeskynní kuře a nebo pouliční kuře - jiné hodnocení žranců od rákose už ode mě blízcí asi neuslyší. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vysokokadenční přehlídka ferrellovského hovadského humoru, jenže z pěti vtipů na minutu se ujal tak maximálně jeden. Navíc skutečně dobrých a svěžích nápadů bylo jako šafránu, a to ještě větší část z nich variovala scénky z povedené jedničky (třeba závěrečná megabitva asi šesti zpravodajských týmů (vedených opravdu hvězdnými jmény)). Nějaký ulítlý, totálně nesmyslný dějový rámec se tu také vyskytoval, ale jen přispíval k roztahané trapnosti většiny verbálních výlevů v neodhadnutě dlouhé stopáži. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Legenda pokračuje poctivým vyčórovaním jednotky, ale to vôbec neuráža. Je to taký ten úškrn, ktorý máte celý čas na ksichte a raz, možno dva razy, vybuchnete od smiechu na plné gule. Ja konkrétne pri hulení cracku.... Kto nevidel jednotku, nemusí sa obťažovať ťahaním jej z netu, ale naopak, veselo môže ísť hned' na toto do kina. Je to to isté, len v novšom obleku.... ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička se mi - co se pamatuju - docela líbila, tak jsem čekal něco podobnýho. A co jsem dostal? Nablito. Strašná křeč, strašná... Žádnej nápad nebo gag, jenom pitvoření a strašně korektní snaha o nekorektnost. Vydržel jsem to asi 20 minut. Jediná dobrá věc je soundtrack, díky kterýmu jsem objevil skladbu Driver's Seat. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Keď sa ako reportér dostanete z absolútneho vrcholu na absolútne dno. Herecké obsadenie: Will Ferrell, Paul Rudd, David Koechner a Steve Carell to sú mená hercov, ktoré keď vidíte v upútavke na film, viete že sa bude jednať o absolútnu chujovinu. Inak tomu nie je ani teraz a k tomu sa Ferrell zahral aj na scenáristu... Prevedenie: Mega stupídny humor, ktorý ja mám obecne v obľube ale toto bolo mega silené. Mi to pripomenulo slovenské sitkomy. Pocity: Celé mi to nesadlo. Trápny situačný humor. Suché gagy a premisy vtipov, ktoré sú už dávno prefláknuté. Možno ak by som bol inak naladený dal by som vyššie hodnotenie. Takto aspoň na finálny fight tá jedna hviezdička. Pridaná hodnota: O tomto sa nebudeme radšej ani baviť! 17% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén Brick (Steve Carell) cituje ústřední melodii z filmu Krotitelé duchů (1984), přestože se snímek odehrává 4 roky před vznikem zminěného titulu. (wohna)
  • Během prvního sportovního vysílání na GNN se v záběrech z baseballu objevuje moderní vybavení, které by se v době, do které je snímek zasazen, objevovat nemělo. (wohna)

Související novinky

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

16.10.2020

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry a Jennifer Lawrence. Málokdy se vidí až takto hvězdné obsazení,… (více)

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama