Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takhle snůška klasických Jackassovin se až moc snaží být filmem. Všichni jsme zvyklí na jednotlivé miniscénky s komickým úvodem. Všichni jsme zvyklí na celou partičku šílenců. Tady máme jen Johnnyho jakožto starého dědka se svým malým společníkem Billym a vše to máme brát jako film/komedii/roadmovie. Je fain, že se Johnny snažil vymyslet něco nového, ale někdy je prostě lepší zůstat při starém a osvědčeném. Hlavním faktorem úspěchu a zábavy tu nejsou postavy samotné, ale spíš reakce nic netušících kolemjdoucích, přísedících a všemožně se motajících osob v záběrech. Když bych film rozdělil na jednotlivé scény a vymazal ty vycpávací/propojovací sekce, tak je to opět vtipné, povedené, jakž takž se drží toho, co banda Jackass umí nejlíp a já se zasměji. Takže nemám problém vysolit 3*. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I přesto, že dojde také na kvantum vyloženě pitomých scének, je nejnovější Knoxvilleův film spíše přehlídkou překvapivě fungujícího trapného humoru a těžkotonážních taškařic. U mnoha scének jsem solidně potrápil bránici, jindy se zase podivoval nad tím, kolik hloupých tlustoprdů dnes Ameriku obývá. Johnny z lidí blázny dělat nemusí, pokud jimi již jsou. Hovádka z MTV to navíc celé pojali jako celkem dramatický příběh, takže se to opovažte nějakým omylem pustit svým prarodičům - to by bylo infarktů! ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na klasický Jackass ve stylu "Hi, I'm Johnny Knoxville and this is...". Namísto toho Jeff Tremaine, jakožto režisér Jackass-ové ságy, zapojil do nejnovější novinky Bad Grandpa klasický filmový příběh (děj), což absolutně ztrácelo na efektivitě celého filmu. Na druhou stranu musím uznat, že samotný závěr mě pobavil a s hodnocením jsem si najednou nebyl tolik jistý, nicméně převládl většinový, spíše negativní pocit z celého průběhu děje (příběhu). Bohužel musím konstatovat, že tohle nejmíň povedený Jackass. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tuctově natočený pokus o Jackass s příběhem, kde veškerý humor pramení z pokusů ztrapnit hlavní postavy nebo nic netušící oběti, nejlépe na místech s co nejvyšším počtem osob, aby mohli tvůrci natočit co nejvíce reakcí. Problém je však ve velmi mizerném provedení a povaze či způsobu uchopení vtipů (90 % z nich jsou narážky na sex z úst 80letého děduly), protože za celý film jsem se zasmál dvakrát. Spíše jsem se cítil trapně za všechny zúčastněné. Kdyby alespoň fungoval vztah mezi ústřední dvojicí, tak bych mohl říct, že scéna u konce, kdy se děda pro klučinu vrátí má nějaký emocionální dopad, ale takhle sem se spíše plácl do čela. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl celou bandu, co se motá okolo Jackass, příliš v lásce. Tento humor se mě totiž ve většině případů naprosto netýká a také se mi nelíbí. Ale Bad Grandpa mě poměrně překvapil. Líbí se mi, že sled taškařic, které připravují Jackass na náhdoně kolemdoucí měl v pozadí i jistý příběh nebo dá se říci nit, který by je spojovala dohromady a dávala jim tak větší smysl. Stále mi přišla většina vtípků naprosto nevhodných, ale párkrát jsem se opravdu zasmál. Nicméně maskování Johnyho Knoxwilla bylo vynikající. Opravu bych ho nepoznal. Poprvé a také s největší pravděpodobností naposledy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama