Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (59)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení :) jéééé to je mazel to zviřátko Marsupilami :) hnedle chci domu živé nebo alspoň plyšáka. Parádní příroda, nečekaně dobrej humor - čivava a ucho :) a grandiozní Celine Dion s knírkem :) Povedená dobrodružná komedie, dobré obsazení, hudba prostě všechno :) pro mě filmové komediální překvápko roku 100 % ()

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Bohužel očekávání po komedii RRRrrr se nepotvrdilo..Párkrát trefa s podobným humorem ale krom pejska ojíždějícího Jamela Debbouze do ucha bych komedii řadil do kategorie spíš těch menších diváků...Trapné scény kompenzovalo prostředí v čele s Marsupilamem..Vstup s reklamou na detský pletový krém je famozní :) Znovu bych se ale nedíval tak 3 s odřenýma ušima... ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Když ona je to taková blbost, až je to docela hezký... Hodnotit to jako dokumentární film, tak je to super. Krásné záběry přírody, atp. Hodnotit to jako komedii, tak film také obstojí celkem důstojně - zasmát se je kde a je i čemu. Hodnotit tento snímek ale jako celek, to už je oříšek. Nakonec dávám 2* a myslím, že je to asi maximum, co jsem dát mohl. ()

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Já se na to tak strašně těšila. Chtěla jsem něco stejně ujetého a skvělého jako RRRrrr!!! Ale nic takového se nedostavilo. Pár vtipných momentů, skvělá potvůrka Marsupilami, vynikající Jamel Debbouze a docela slušný Chabat. Chtěla jsem film našlapaný absurdností a hláškama co mi potrhají bránici a dostala jsem akorát nevhodný záchvat smíchu u té scény v jeskyni a zcela jiný pohled na Merovingiana z Matrixu. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Už ve filmu Asterix a Obelix: Mise Kleopatra hrál Jamel Debbouze dost ujetou roli, takže jsem počítala, že v tom bude pokračovat.. Dle úvodní scény s papouškem se tak stalo... Hrozná kravina, ale upřímně jsem se několikrát zasmála, takže svou roli to splnilo :D To zvířátko úžasné.. Také roztomilé a ono to jí piraně :D ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)
  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)
  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama