Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

venca163 

všechny recenze uživatele

Zásadní chybou tohoto filmu je, že se nepřiklonil ke komedii. Námět mi přesně padnul do gusta (tím zcela přirozeně myslím, že jsem taky namakaná bedna, co chodí rubat do fitka) a chtělo to jen trochu překroutit. Mnohem míň se věnovat vztahu s matkou (synek se měl vzpamatovat už dávno) a mnohem víc těžit z vtipných situací, kdy dochází ke konfrontaci nepochopenýho svalnatýho týpka s okolním světem. Celkově i tak kvalitní zábava. (75%) ()

cineman 

všechny recenze uživatele

Málokdy mám pocit, že by ve filmu mělo padnout méně slov. Přímočarý a naprosto předvídatelný film mi nenabídl jiný pohled na vztah matka-syn. Snad jen "Medvídkovo" svalstvo, které zabírá půlku obrazu, zobrazuje, že i velký člověk může být v jádru malinký jak hrášek. Ovšem pokud někdo snad čeká, že získá soukromou zpověď kulturisty nebo náhled do jeho komunity, tak ho mohu ubezpečit, že se více dozví soustředěným pohledem na sadu činek. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

typické prostředí kvůli kterému přicházím stále víc na chuť skandinávským filmům.Příběh obra s dobráckou duší vás dostane až tak že ho budete litovat a fandit mu v jeho hledání.Jeho stará dominantní matka z něj fakt udělala bačkoru.Film jsem viděla v původním znění s titulky .Neumím si představit že by jeho hlas někdo tak citlivě nahradil.Ten jeho chvílemi melancholický a chvílemi zmatený pohled byl opravdu dojemný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si říkal, že ta postava mi něco připomíná. No a když jsem se pak podíval na filmografii režiséra, bylo mi vše jasno. Mazel je takovým rozšířeným vyprávěním mini filmu Dennis, který mě už tenkrát zaujal. No a stejně tak mě zaujal i tenhle film. Kim Kold hraje tichého, introvertního hodného kluka, co má třikrát víc svalů, jak já v pupku tuků. Nehraje ho špatně a stejně tak není špatně napsaný samotný příběh, který se odvíjí tak nějak klasicky, ale vy stejně celou dobu doufáte v pozitivní zakončení. Skandinávci tyhle realistické životní dramata prostě umí a tak i tenhle film jsem si mohl díky nim maximálně užít. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Po úmorné slaďárně Navždy spolu působila tahle netradiční romance jako balzám na duši. Kim Kold je v roli nesmělého hromotluka naprosto odzbrojující, takže mu celou dobu držíte palec, ať mu už konečně nějaký ten vztah klapne. A rozhodně je už na čase, protože ta jeho máti by obstála i v obsazení posledního snímku M. Night Shyamalana. Tomuhle já říkám romanťárna ze života. Kdybych přimhouřil oko, tak tam ten pátý kotouč nejspíš naložím. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)
  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)

Reklama

Reklama