Reklama

Reklama

Smrtelná aliance

Trailer

Bývalý příslušník amerického námořnictva Henry se uchýlí do lesů na americko-kanadských hranicích, aby se vyrovnal se svojí minulostí. Ta ho ale dožene v podobě Claye, který má s Henrym nevyrovnané účty a chce ho zabít. Oba muži však budou muset čelit i jinému nebezpečí. Lokalitu, ve které se nacházejí, totiž plánují využít pašeráci drog v čele s Xanderem. Henry a Clay se tak musejí rozhodnout, jestli překonají vzájemný spor a postaví se společně nepříteli, nebo se nechají pohltit vlastním konfliktem... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Já toho kluka,i když je postarší a začíná těžce dýchat, prostě pořád žeru. JC se sestřihem na Česílka,který by mu záviděl i samotný Ondra Hejma dokazuje v roli záporáka, že rány pořád rozdávat umí. Sice jich není tolik,ale hravě to dožene hláškami, díky kterým , všechny klaďase a diváky uzemní na první dobrou. On je prostě sympaťák a nádech sarkasmu, který do záporácké role vdechl,je prostě ojedinělý... vsadil bych se,že si rve zbytek vlasů, že se dal na dráhů křiváků až na stará kolena.."Já věděl,že se to posere" ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Za najlepsie filmy rezisera Petera Hyamsa uz dlhodobo povazujem Kozoroh 1 a 2010 Vesmirnu Odyseu. Potom jeho reziserska kariera nabrala smer, ktory mne smrdi a nebavi ma. Van Damme /Krvavy Sport, Kickboxer, Expendables 2 ma uz to najlepsie davno za sebou a vyzera to tak, ze aj on zacal tocit filmy, ktore mozu stupiditou krasne konkurovat Seagalovym zumpoidnym "klenotom svetovej kinematografie". 0 % ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Van Damme se snad posral. Nenapadá mě totiž jedinej důvod z jeho strany, proč by měl hrát takovou postavu v tak příšerném filmu. Vypadá tady jak nějakej sériovej vrah po jubilejní sté vraždě a ještě k tomu hraje záporáka debilního jak stopka od jablka. Nehledě na všechny ostatní, kteří tady jsou spíš k smíchu. O příběhu ani nemluvě. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Až do roku 2000 točil Peter hyams v pohodě skousnutelný,a někdy i mírně nadprůměrný filmečky(akce,thrillery),občas dokonce obsadil i známý,ne-li slavný herce.Ale byla jiná doba.V současnosti už spousty režisérů ze skupiny kterou právě Hyams reprezentuje,vodpadla úplně,nebo točej srágorky.Enemies closer je celkem solidní kus,kterej by před dvaceti lety dopadnul a vypadal určitě jinak,ale v možnostech,který režisér měl,je to v pohodě.A Van Damme.Toho záporáka si střihnul fakt s chutí,a i když zub času i na belgičanovi nechal stopy,tak za tuhle roli bych dal asi čtyři hvězdy.Ovšem zbytek týmu dost děs,asi to chtělo někoho,kdo v bitkách nebude vypadat jak motovidlo.Nakonec zakotvim na třech lepších hvězdách.60%. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale hej. Prečo nie. Konečene béčko s dobrými hláškami. Herecké výkony sú dobré. Na pomery samozrejme. Scott a Jones nie sú nejaké archetypy akčných hrdinov, ale ako ústredná dvojica fungujú dobre a ani v akcií sa nestratia. Van Damme si počína veľmi dobre. Jeho postava je zaujímavá, vtipná a akčná. Úvodný masaker čo predviedol bol super. Na konci trochu zamrzí, že nepredviedol viac high kickov. Hentie marovačky zvláda každý. Ale od JCVD som čakal nejaké trade mark kopy. Príbeh trochu klišé. Ale celkom napínavý a kvalitou prevyšuje svojich akčných nízkonákladových bratov. Dávam 60%. Toto sa vydarilo. Samozrejme na pomery. Pohybujeme sa v kategórií direct to video akčné béčko za 5-10 mega. 3* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Yardak)

Reklama

Reklama