Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 5

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (125)

Arccos 

všechny recenze uživatele

No jistě, že je to spíš pro menší děti, ale na tom není nic špatného. I původní seriál byl takový. A film se mu podobá víc než ty předchozí. Byla opuštěna koncepce interakce animovaných postav s herci, vše je teď kompletně a velmi roztomile animované. Dospělé film určitě neurazí, scénář není hloupý. Děti budou nadšené. Při sledování jsem si nebyl jistý, do které z těch dvou skupin patřím, což je dobře. Masírující housence jsem se smál nahlas. Mimochodem, všimli jste si, že ústřední čtveřice je dokonalý prototypový Čtyřlístek? :) ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Má čtyřletá dcera byla velmi spokojená. Sice jsme to nedokoukali, ale jelikož jsme nedokoukali ještě žádný pohadkový film, tak to nemohu brát jako bernou minci. Každopádně jsme museli jít koupit Šmoulinku. Několik hodin jsme se o filmu bavili a navíc se Šmoulinka dostala do dceřiné Top 5 jejich kamarádů na usínání. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre menšie deti ako stvorené, tá moja menšia sa zabávala, dokonca chcela repete, staršia sa už ale bavila menej. Z pohľadu menších detí teda celkom fajn záležitosť, no dospelému to nepovie nič, možno okrem grafickej stránky, avšak tá už je štandardom. Slabý priemer, hlavne kvôli malej. 50/100 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Co se týče pohádek, byly devadesátky pro nás šťastné období. Moc mě mrzí, že se dnes už nevysílají takové klenoty jako Rychlá rota, Gumídci apod. Akorát teď běží Kačeří příběhy. Šmoulové patří taky našeho výsostného dětství. My měli dokonce nálepky Šmoulů všude po koupelně. A tito Šmoulové se docela vrací k tradici původních pohádek. Jen s tím rozdílem, že moc skutečných Šmoulů nepoznáme. Hnedle se totiž vydáváme úplně někam jinam. Místo toho však poznáme zcela nové Šmoulí holky. Film je zaměřen vyloženě na dětské diváky, což ale není na škodu. Zaujme i barevností a je to zcela jistě zábava pro celou rodinu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pekná milá rozprávka, ktorá v podstate otvára novú animovanú sériu filmov o šmolkoch. Hraná verzia podľa môjho názoru nebola až taká dobrá a tu tvorcovia v podstate prerobili originálnu 2D animáciu do krajšej a menej otravnej podoby ako tomu bolo v predošlých dvoch filmoch. Aj príbehovo celkom fajn, ale stále veľmi detinské a dospelým to veľa nedá. 60 % ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)

Reklama

Reklama